Scoret to mål som innbytter for Portugal

Tirsdag kveld spilles det to privatlandskamper som involverer United-spillere, men det var bare én av våre som startet.

I denne saken holder vi stillingen oppdatert underveis, i tillegg til at vi omtaler det aller viktigste som skjer under hver enkelt kamp.

Portugal 4–2 Finland

Portugal vant 4-2 i en privatlandskamp hjemme mot Finland, og Bruno Fernandes scoret to mål selv om han satt på benken i hele den første omgangen.

Rúben Dias headet Portugal i ledelsen i kampens 17. minutt, før Diogo Jota doblet ledelsen på overtid av førsteomgangen fra straffemerket.

Både nevnte Fernandes og Diogo Dalot kom inn for Portugal i pausen.

Etter ti minutter av andreomgangen banket Bruno Fernandes et glimrende langskudd i krysset, og Dalot var også involvert i angrepet.

Teemu Pukki reduserte to ganger for Finland, men så økte Fernandes ledelsen igjen til 4-2 – en vesentlig enklere scoring hvor han kaldt sentret ballen inn i mål etter godt forarbeid av Francisco Conceição.

Bruno kunne ha scoret flere mål også, og han kunne fort hatt en målgivende pasning eller to, men det endte 4-2 for Portugal, som er en av EM-favorittene.

Dalot hadde en ganske bra andreomgang, men var en av to Portugal-spillere som opphevet offsiden på det ene Pukki-målet.

Kommende lørdag spiller Portugal en privatlandskamp mot Kroatia.

Italia 0–0  Tyrkia

Tyrkia varmet opp til EM med en bortekamp mot Italia, og United-keeper Altay Bayindir spilte hele kampen for tyrkerne.

Det endte målløst, noe som må sies å ha vært et OK resultat for Tyrkia.

Ut fra hva undertegnede fikk med seg, så hadde ikke Bayindir kjempemye å gjøre, men Italia hadde et skuddforsøk på overtid som han reddet i alle fall.

Tyrkia møter Georgia, Portugal og Tsjekkia i gruppespillet i EM, og før den tid skal de møte Polen på bortebane i en privatlandskamp neste mandag.