James Nolan spiller på Old Trafford, 19. desember 2023 for U18-laget i FA Youth Cup mot Derby.

DE UTLÅNTE:

Scoret sitt første seniormål

Publisert

Lørdag ettermiddag spilte Inverness Caledonian Thistle 1-1 hjemme mot Cove Rangers.

Etter at James Nolan hadde startet forrige kamp, så var backen her på benken fra start, men han ble byttet inn til starten av den andre omgangen.

Det var nok lurt av manager Duncan Ferguson, for i det 51. minutt scoret Nolan. Først fikk han et skudd reddet av keeper, før en stopper headet ballen tilbake igjen til Nolan, og på andre forsøk satte han ballen i nettet – hans aller første seniormål som fotballspiller.

Inverness ligger på 6. plass (av 10 lag) i skotsk League One, med to poeng opp til play off, og fem poeng opp til den ene direkte opprykksplassen.

Se Nolans mål (en kan spole forbi de første 20 sekundene):

Målløs Hugill – Harrison & co med seier

Joe Hugill scoret to mål for Wigan borte mot Bristol Rovers sist helg, men klarte ikke å følge det opp denne helga. Han ble byttet ut i det 59. minutt av bortekampen mot Lincoln City, en kamp hvor det ble 0-0.

Elyh Harrison spilte som vanlig for Chester i bortekampen mot Rushall Olympic. Han holdt ikke nullen denne gangen, for hjemmelaget tok ledelsen på et straffespark like før pause, men Chester snudde kampen og vant 2-1, og ligger nå på andreplass i National League North – tre poeng bak ledende Scunthorpe.

Tom Wooster var tilbake i Farsley Celtic-buret etter skade, men det ble et 0-1-tap mot Leamington etter at en kraftfull heading overlistet målvakten.

Navnebror Tom Myles var også i aksjon i non-league, og for hans Runcorn Linnets ble det en 1-0-seier mot Vauxhall Motors. Myles hadde en viktig og god redning noen minutter før pause.

Elyh Harrison under U21-oppvarming, 26. april 2024.
Elyh Harrison.

De som ikke var i aksjon

Radek Vitek har skadet seg, og blir ute noen uker, og mangler i BW Linz-kampen borte mot Altach.

Sonny Aljofree mangler fortsatt i Accrington-kamptroppene.

Rhys Bennett scoret sitt første seniormål i midtuka i ligacupkampen mot Stoke City, men fikk ikke muligheten til å følge opp det i helga siden Fleetwood ikke spiller før i kveld. De får besøk av bunnplasserte Morecambe klokka 21.00.