SØNDAGENS LANDSKAMPER:

Scanlon scoret sitt første landslagsmål - Bursdags-Bruno scoret i Portugal-seier

Flere United-spillere har vært og er i aksjon for sine respektive landslag søndag. Her får du alt du trenger å vite om dem.

Gibraltar - Liechtenstein 2-2

United-akademiets James Scanlon spilte søndag sin sjette landskamp for Gibraltar, og 17-åringen scoret også sitt aller første landslagsmål i Nations League-kampen mot Gibraltar.

United-unggutten trodde han hadde gitt Gibraltar seieren da han scoret den lille nasjonens 2-1-mål syv minutter på overtid, men hele 14 minutter på overtid (!) utlignet Liechteinstein på straffespark.

Dermed endte oppgjøret 2-2, men dette var likefullt en kveld å huske for Scanlon.

James Scanlon.

Danmark - Serbia 2-0

Christian Eriksen spilte som vanlig fra start for danskene slo tok sin andre strake seier i Nations League. Søndag ble Serbia slått 2-0. Albert Grønbæk og Youssouf Poulsen scoret målene for Danmark. Eriksen ble byttet ut i det 68. minutt og var ikke involvert i noen av målene.

Etter lite spilletid for United denne sesongen fikk han i hvert fall gode minutter i beina i løpet av denne landslagspausen.

Christian Eriksen.

Portugal - Skottland 2-1

Bursdagsbarnet Bruno Fernandes, som fyller 30 år 8. september, var eneste United-spiller ute på banen fra start i oppgjøret mot Portugal. Diogo Dalot startet kampen på benken.

Det var en mann med en fortid i United som markerte seg først: Scott McTominay, nå i Napoli, stanget skottene i føringen etter syv minutters spill.

I det 53. minutt utlignet Bruno Fernandes: Han løsnet skudd med venstrefoten fra utenfor 16-meteren, og selv om Skottland-keeper Angus Gunn fikk noen fingre på ballen, var det ikke nok til å hindre nettkjenning.

Det var United-kapteinens 24. landslagsmål.

Bruno Fernandes.

Dalot kom inn fra benken i det 74. minutt og var uhyre nære å få en assist, men Joao Felix' forsøk ble reddet etter et tigersprang av Skottlands keeper. Cristiano Ronaldo traff deretter stolpen to ganger på ett minutt.

Minutter senere fikk imidlertid Ronaldo sin revansj da han satte inn seiersmålet i det 87. minutt.

Dermed vant Portugal 2-1 og Bruno Fernandes fikk tre poeng i bursdagsgave.