– Sancho forlater trolig United - Ashworth i samtaler om mulig byttehandel

Publisert Sist oppdatert

Jadon Sancho kan finne på å forlate Manchester United i løpet av de neste dagene, og The Athletics David Ornstein er blant dem som skriver at 24-åringen trolig forsvinner - enten permanent eller på lån.

United skal være i samtaler med både Juventus og Chelsea om en mulig avtale, men for at det skal la seg gjøre for sistnevnte vil det trolig avhenge av at en spiller går motsatt vei.

Ornstein skriver at Raheem Sterling da fremstår som den mest sannsynlige av kandidatene som har blitt diskutert, men at mye skal skje for at det skal realiseres, ettersom Sterling må løse en komplisert kontraktssituasjon i Chelsea før han eventuelt forlater klubben.

United må også ta et standpunkt om de vil ha den 29 år gamle kantspilleren, men Mike McGrath i The Telegraph melder at klubben i alle fall har åpnet samtaler om en mulig byttehandel der Sterling og Sancho går hver sin vei.

Dan Ashworth skal ha vært i dialog med Chelsea tidligere tirsdag om dette, men hvis det skulle bli aktuelt vil United kun gå videre med en handel på egne premisser.

Akkurat nå fremstår en byttehandel som mest ønskelig fra Chelseas side, så får de neste dagene vise om Ashworth og United vil gå med på det.

Powered by Labrador CMS