En fortvilet Jadon Sancho i Champions League-finalen mellom Borussia Dortmund og Real Madrid, 1. juni 2024.

Sancho & co tapte Champions League-finalen

Publisert Sist oppdatert

Jadon Sancho kunne blitt historisk, men til slutt endte det som det gjerne gjør når Real Madrid er i ein europeisk finale, og motstanderen ikke er Alex Fergusons Aberdeen: Med Real Madrid-seier. 

Sancho spilte (i likhet med ex-red Marcel Sabitzer) fra start i Champions League-finalen på Wembley, og han var en del av et Dortmund-lag som spilte meget godt i førsteomgangen, men som sløste med sjansene.

Selv spilte Sancho en bra førsteomgang, men Real Madrid fikk kampen litt mer under kontroll i andreomgangen, og da forsvant Sancho også litt etter hvert.

Jadon Sancho og Toni Kroos i kamp om ballen i Champions League-finalen mellom Borussia Dortmund og Real Madrid, 1. juni 2024.
Sancho i duell med Toni Kroos.

Real Madrid tok ledelsen da Dani Carvajal headet et Kroos-hjørnespark i mål i det 74. minutt, og noen minutter senere slo Ian Maatsen (i likhet med Sancho en lånesoldat fra Premier League, men Maatsen er lånt inn fra Chelsea) en forferdelig pasning som Jude Bellingham fikk snappet opp, og han sendte ballen videre til Vinícius Júnior som doblet ledelsen. 

Dortmund hadde en ball i mål mot slutten, men den ble umiddelbart korrekt avvinket for offside, og det endte med et nederlag på Wembley igjen for Borussia Dortmund – og for Jadon Sancho. 

Powered by Labrador CMS