Sammy McIlroy og Lee Martin til Sunnmøre

Publisert

Kommende helg tar to tidligere United-helter turen til Fosnavåg og Ålesund på Sunnmøre, da «United Nights 2024» arrangeres.

Sammy McIlroy (70) spilte totalt over 400 kamper for United på 70- og starten av 80-tallet, etter at han ble Sir Matt Busbys siste signering i 1969, mens Lee Martin (56) spilte mer enn 100 kamper for Sir Alex Ferguson på 80- og 90-tallet, og scoret også vinnermålet i FAcupfinale-returen mot Crystal Palace i 1990.

Det blir Martins andre og McIlroys aller første tur.

United Nights 2024, plakat.

– Jeg henter de i Ålesund fredag og tar dem med hjem til Fosnavåg der det blir mulighet for å se litt lokal 4. divisjonsfotball, før vi skal få i oss litt mat og drikke utover kvelden, sier arrangør Thomas Sporsheim.

– Det kan uansett ikke bli sent siden det tidlig lørdag morgen er fotballskole for barn i alderen 8-11, med instruktører og Sammy og Lee som engasjerte bidragsytere.

– Etter det drar vi til Ålesund der vi møter supportere på den irske puben O'Connors i forbindelse med kampen mot Crystal Palace, fortsetter han.

Det blir en Q & A-seanse (spørsmål og svar) med de to en time før avspark.

– Det er faktisk helt tilfeldig, men det er samtidig morsomt at det er Palace som er motstander når Lee Martin er her, sier Sporsheim.

Powered by Labrador CMS