Anthony Patterson for Sunderland.

Ryktesaker, uke 39

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 29. september

12.00: The Sun (HER gjengitt av MEN) melder at United følger med på Sunderland-keeperen Anthony Patterson i jakten på en ny andrekeeper. 24-åringen har vært fast hos Sunderland i flere år nå. Liverpool og Crystal Palace skal også være interessert, men Sunderland vil kreve minst 20 millioner pund for å vurdere et salg.

Lørdag 28. september

09.28: Den nederlandske backen Denzel Dumfries har blitt koblet til United ved flere anledninger, senest i sommer. Nå er Calciomercato en av flere medier som melder at han har skrevet under på en ny kontrakt med Inter. 

Dumfries' forrige avtale lå an til å gå ut i 2025, men nå skal han altså ha forpliktet seg videre til Inter. Klubben har ennå ikke bekreftet kontraktsforlengelsen, men det meste tyder på at det er i boks. 

Fredag 27. september

08.50: Vi tar med oss Sky Sports' rapport om at United forbereder seg på nye samtaler om kontraktsforhandlinger med Kobbie Mainoo og Amad Diallo. Mainoos nåværende kontrakt strekker seg til 2027 (med forlengelsesopsjon til 2028) og Amads til 2025 (med forlengelsesopsjon til 2026).

08.20: Manchester United hadde sammen med blant andre Arsenal og Bayer Leverkusen speider på plass for å følge Hammarbys Bazoumana Touré i aksjon mot BK Häcken torsdag kveld, melder svenske Fotbollskanalen.

Den 18 år gamle kantspilleren har notert seg for seks mål og tre målgivende på 16 kamper i Allsvenskan denne sesongen, og skal ha tiltrukket seg interesse fra en rekke andre europeiske klubber også.

Torsdag 26. september

10.33: Ifølge Alex Crook i talkSPORT kan United potensielt kan gjøre et forsøk på å hente 17-åringen Chris Rigg fra Sunderland så tidlig som i januarvinduet for å slå andre klubber i kampen om supertalentet.

United er en av flere klubber som skal ha fulgt med på Riggs progresjon, som beskrives som den beste Championship-unggutten siden Jude Bellingham.

TalkSPORT er ikke akkurat den beste kilden, men united.no vet at Rigg er en mann United har fulgt nøye med på tidligere også.

Rigg kan spille både på midtbanen og i mer offensive roller, og spiller nå fast for et Sunderland-lag som har imponert denne sesongen. I helga scoret han et elegant vinnermål mot Middlesbrough, et mål en kan se i videoen under:

Onsdag 25. september

08.41: Nettstedet Calciomercatotv.it skrev her om dagen at United øyner Nicolò Barella, og er klare til å betale Inter rundt 75 millioner euro (62,6 millioner pund i nåværende kurs) for å sikre seg midtbanespilleren. 

United.no valgte å droppe å omtale det ryktet siden vi ikke så på kilden som god nok, og nå skriver også Fabrizio Romano i sin Daily Briefing at ryktet om 27-åringen til United er «nonsens».

08.28: Backtalentet James Overy er på plass. Les mer i egen sak her.

Tirsdag 24. september

08.15: Unggutten Tyler Dibling, som imponerte stort da han fikk sin første Premier League-kamp fra start mot Manchester United tidligere i september, har blitt koblet til United de siste ukene. Sky Sports melder at Southampton har planer om å tilby 18-åringen en ny og forbedret avtale i håp om at han blir værende på St. Mary's. 

- Han er vår. Klubben har avslått bud på ham mens jeg har vært her. Når du er 18 år og spiller i Premier League tror jeg alle klubber i verden holder øye med deg, har Southampton-sjef Russell Martin nylig uttalt. 

Mandag 23. september

13.09: Christian Falk siteres av det nederlandske nettstedet Voetbal Primeur på at Bayern München, City, Liverpool og Manchester United alle er interesserte i Xavi Simons, som er på lån til RB Leipzig fra PSG. 

Ifølge Falk ser City på 21-åringen som en mulig De Bruyne-arvtaker, mens det å ha en nederlender som manager potensielt kan være en fordel for United og Liverpool i en eventuell jakt på Simons. 

Xavi Simons ønsker ikke å returnere til PSG, og det sies at prislappen vil være på mer enn 80 millioner euro.

Powered by Labrador CMS