Andre Onana intervjues etter kampen mot Fenerbahce.

– Redningene betyr ingenting - vi reiser hjem med to poeng for lite

Publisert Sist oppdatert

Han stod for en eventyrlig dobbeltredning som kommer til å bli snakket om i lang tid fremover, men kunne likevel ikke hindre at United kun fikk med seg ett poeng fra Tyrkia. 

Andrè Onana ble kåret til banens beste spiller av rettighetshaver TNT Sports, og Uniteds beste av ansvarlig redaktør Dag Langerød på United.nos spillerbørs, men kameruneren var likevel ikke en fornøyd mann da han pratet med media i pressesonen etter kamp.

– Dette var veldig skuffende for meg og for klubben. Vi er United og vi har en forpliktelse til å vinne kamper. Det gjorde vi ikke og det må vi ta ansvar for.

– Vi hadde mer kontroll en dem og viste karakter, men klarte ikke få med oss seieren. Jeg mener vi var det beste laget.

Dobbeltredningen ble selvsagt et tema, men Onana ville ikke ha så mye ros for det som var kampens prestasjon.

– Redningene er ikke så viktige, det er å vinne kampen som betyr noe. Vi reiser hjem med en følelse av sinne fordi vi kom hit for å ta tre poeng.

Til slutt ble også Onana spurt om det som har vært det store temaet både i sosiale medier og blant pressen denne torsdagskvelden, nemlig valget av å bruke Mazraoui i den fremskutte rollen på midten.

Der er Onana klar på at det er viktig å ha spillere som er allsidige.

– Spillere må være kapable til å spille i flere ulike posisjoner og jeg synes Mazraoui gjorde en god kamp. Han spilte mye i den posisjonen i starten av karrieren,

Powered by Labrador CMS