Brandon Williams med ball i Ipswich-drakta, 26.09.2023.

Reddet seier for et Ipswich på Premier League-jakt

Publisert Sist oppdatert

Brandon Williams var den eneste av Uniteds utlånte spillere som var i aksjon denne midtuka, i Ipswich Towns bortekamp mot Bristol City.

Williams spilte hele kampen, og leverte en svært solid kamp på høyrebacken for «traktorgutta» fra Suffolk. 

Ipswich tok ledelsen i det 16. minutt, og det ene målet var nok til å sikre seg tre poeng – men det skjedde ikke uten dramatikk. Med rundt et kvarter igjen av kampen fikk nemlig Bristol City en stor sjanse. De slo lavt inn fra høyre, og på bakre stolpe var Brandon Williams våken og fikk avverget muligheten ved å takle ballen bort til en lagkamerat. Den lagkameraten somlet litt med ball, og Bristol City vant den igjen, og sendte et skudd som gikk i stolpen, og i ryggen på Ipswich-keeperen, før ballen rullet sakte bortover streken. Brandon Williams hadde kommet seg på beina igjen, og fikk klarert ballen før noen av Bristol City-spillerne fikk dyttet ballen over streken. 

Dermed ble han helt avgjørende for at Ipswich fikk med seg alle poengene hjem fra Ashton Gate. 

Ipswich og Williams har fått en kanonstart på livet på nivå to etter at Kieran McKenna ledet dem opp fra League One forrige sesong. 

Ipswich står med 31 poeng på 12 kamper (10-1-1), og ligger med det på direkte opprykksplass. De har fem poeng opp til Leicester, og ni poeng ned til lagene (Leeds og Preston) som jager bak – og Ipswich har attpåtil spilt én færre kamp enn alle lagene rundt seg. Kanskje får vi se Ipswich tilbake i Premier League neste sesong...?

HAR IMPONERT STORT SOM IPSWICH-HOVEDTRENER: Kieran McKenna.
Powered by Labrador CMS