TYSKE BILD:

Real Madrid interesserte i å hente Varane tilbake til klubben

Publisert

Søndag pådro David Alaba seg en alvorlig korsbåndskade, og med brasilianske Eder Militao som en andre midtstopper på skadelista, ser Real Madrid seg om etter forsterkninger i forsvaret.

Ifølge Christian Falk og Tobi Altschäffl i storavisen Bild skal klubben være interesserte i å hente Raphaël Varane tilbake til den spanske hovedstaden.

Så må det selvsagt legges til at et rykte av den sorten må tas med en klype salt, særlig når det tross alt kommer fra en tysk avis.

Franskmannen var en enorm skikkelse for Real Madrid fra 2011 til 2021, og den temposterke midtstopperen var blant annet med å vinne Champions League fire ganger (2013/2014, 2015/2016, 2016/2017 og 2017/2018).

Perioden i United har tidvis vært preget av skader, og denne høsten har Varane faktisk tilbrakt en rekke kamper på benken. Forrige helg var han tilbake i elleveren og spilte en gnistrende god kamp på Anfield.

Varane er blant flere profiler som de siste dagene har blitt ryktet vekk fra klubben, men franskmannen viste hvert fall hvilken enorm klasse han innehar for få dager siden.

Powered by Labrador CMS