FRANSKE MEDIER:

- PSG og Sancho nærmer seg enighet om personlige betingelser

Jadon Sancho er tilbake i Manchester United-varmen, men PSG skal nå være på jakt etter engelskmannen. 

Publisert Sist oppdatert

Det melder den franske journalisten Santi Aouna. Han var tett på Mason Greenwoods overgang til Marseille og er som regel treffsikker når det kommer til fransk fotball.

Ikke lenge etter kobler storavisen L'Équipe seg på og skriver at de sitter på samme informasjon. 

Santi Aouna hevder PSG har vært i samtaler med Jadon Sancho og har tilbudt ham en kontrakt. Ifølge journalisten skal Sancho være «svært begeistret» over prosjektet PSG har solgt inn og partene skal ikke være langt unna enighet om de personlige betingelsene. 

Foot Mercato-journalisten påpeker at United og PSG og fortsatt har til gode å bli enige om en eventuell overgangssum, men at det i den franske hovedstaden blir sett på som mulig å få på plass en avtale. Ifølge L'Équipe kommer PSG og United til å ha samtaler om både Sancho og Manuel Ugarte i løpet av de neste timene.

Kortvarig comeback?

Forrige uke var Sancho tilbake på Carrington etter å ha skværet opp med Erik ten Hag, og lørdag spilte han sin første kamp med United-drakten på siden 26. august i fjor.

- Vi hadde en god prat. Alle kan gjøre feil, vi har satt en strek over det og gått videre. Manchester United trenger gode spillere og Jadon er en god spiller. Det er fint å ha ham tilbake, sa Ten Hag om Sancho, som tilbragte siste halvdel av forrige sesong på lån i Borussia Dortmund. 

Men United-comebacket kan kanskje være av det korte slaget, hvis vi skal tro Aouna. 

Jadon Sancho i aksjon mot Rangers lørdag.

Sancho gjorde en god figur i lørdagens kamp mot Rangers der han så mer selvsikker ut enn han ofte har gjort med United-drakt på, men det var nok få som hadde sett for seg at han skulle være på banen i det hele tatt. 

Etter at han havnet på kant med Ten Hag og ble fryst ut av laget var det ikke mange som hadde troen på at han skulle få en ny sjanse på Old Trafford.  Gjennom sommeren har han blitt koblet til flere klubber, aller mest til Juventus, men de ryktene har avtatt de siste par ukene. 

Nå kan det se ut som PSG er en mulig destinasjon. 

Sanchos United-comeback og fremtid ble også diskutert i den nyeste episoden av «Uno»: 

Forhandler om Ugarte 

Den franske hovedstadsklubben har denne sommeren tatt farvel med Kylian Mbappé og er nå i gang med å forsterke laget etter at den franske superstjernen dro til Real Madrid. 

Samtidig som PSG/Sancho-koblingen oppstår skal United ifølge rapportene være i forhandlinger med nettopp PSG om en overgang for midtbaneankeret Manuel Ugarte. 

Foot Mercato påpeker også dette, og det er ikke utenkelig at det kan bli enklere for klubbene å komme til enighet når begge har en spiller motparten ønsker. 

Sancho har spilt 82 kamper, scoret tolv mål og servert seks målgivende pasninger i løpet av sine tre år på Old Trafford. Om det blir så mange flere, gjenstår å se. 

Powered by Labrador CMS