Pellistri applauderer fansen med bronsemedaljen rundt halsen.

Pellistri kunne feire da Bayern-stjernen bommet

Publisert Sist oppdatert

Fremtiden til Facundo Pellistri i United er usikker, selv om han er en høyre kantspiller med fart og gjennombruddskraft og selv om han stort sett spiller fast for et såpass godt landslag som Uruguay.

Ingen må likevel være i tvil om at 22-åringen har styrket sine aksjer i fotballverdenen i sommer, og det skal være en del interesse for United-spilleren.

Nå har han også en bronse fra Copa America på CVen.

Pellistri spilte nemlig de første 61 minuttene da Uruguay i natt slo Canada etter straffespark i bronsefinalen. United-spilleren hadde ballen i mål før pause, men scoringen ble annullert for en offside tidligere i angrepet. På stillingen 1-1 etter en drøy time ble han så tatt av banen.

Uruguay så etter hvert ut til å tape, men Luis Suarez (ja, han Suarez ...) utliknet på overtid, før Bayern Münchens Alphonso Davies satte en panenka-straffe i tverrligger slik at Uruguay kunne feire etter straffekonkurransen.

Uansett hva som nå skjer videre med Pellistri skal han nå ha tre ukers ferie, før han eventuelt returnerer til United i starten av august.

Lisandro Martinez og Alejandro Garnacho er begge med i Argentinas tropp som møter Colombia i Copa America-finalen natt til mandag skandinavisk tid.

Powered by Labrador CMS