Oppløftende oppdatering fra Gomes: – Jeg har det bra

Publisert Sist oppdatert

Tidligere Manchester United-spiller Angel Gomes ble i Ligue 1-kampen mellom Lille og Stade Reims lørdag kveld liggende urørlig på gresset i flere minutter etter en stygg hodeduell med Amadou Koné.

Hendelsen skjedde 15 minutter ut i kampen, og førte til at den ble ble stoppet i rundt 25 minutter mens Gomes fikk behandling ute på gresset.

Bilder viser at spillerne sirklet seg rundt ham, og supporterne fra begge lag sang hans navn.

Alt ser imidlertid ut til å ha gått bra med 23-åringen, som har en lang fartstid i United-systemet og som fikk ti kamper for førstelaget frem til han reiste videre til Lille i 2020.

Etter å ha tilbrakt natten på sykehuset er han hjemme igjen, og søndag ettermiddag kom han selv med en oppdatering til sine følgere på sosiale medier.

– Jeg har det bra og er hjemme igjen. Jeg har blitt tatt vare på, og jeg føler meg bra. Jeg vil gjerne takke hele det medisinske personalet både i klubben og på sykehuset som har hjulpet meg, sier han.

– Det var en vill kollisjon, men sånne ting skjer i fotballen. Det viktigste er at jeg er OK. Vi vant, fikk tre poeng og jeg vil bare takke fansen fra begge lag for støtten. Takk.

Etter kampen kom også Lille-trener Bruno Genesio med det som da var oppløftende nyheter.

– Siste nytt er betryggende, men det er bedre å være forsiktige. Angel spurte om han kom til å spille neste lørdag, og det er et godt tegn at han viser humor. Kampen kom i andre rekke for meg i kveld.

– Angel var ved bevissthet da han ble båret ut. Jeg vet at han snakket, han spurte om resultatet, han viste at han er ved godt mot, men jeg tror vi må vente litt.

Powered by Labrador CMS