THE GUARDIAN:

– Ønsker forbedret kontrakt

Publisert Sist oppdatert

Bruno Fernandes ønsker en ny og forbedret kontrakt som gjør ham til blant klubbens best betalte, skriver The Guardians Jamie Jackson.

I 2022 signerte portugiseren en ny kontrakt med Manchester United verdt rundt 220.000 pund i uka, som varer fram til 2026 med opsjon på ytterligere ett år.

Ifølge Jackson føler imidlertid Fernandes at han fortjener å være helt der oppe i toppen på klubbens lønnsliste.

Marcus Rashford troner nå øverst med 365.000 pund i uka, like over Casemiro, samt Jadon Sancho som skal ha en ukelønn på 300.000 pund.

Samtidig utelukker ikke Jackson at det kan bli aktuelt med en overgang bort i sommer.

Fernandes skal ønske klarhet rundt managersituasjonen og klubbens framtidsvisjoner, og agenten Miguel Pinho har nylig blitt rapportert å diskutere en potensiell overgang med andre klubber. Bayern München og Barcelona sies begge å være interessert, selv om sistnevnte nok ikke er et seriøst alternativ grunnet klubbens økonomiske utfordringer.

Bruno Fernandes skal ha et klart ønske om å vite hva som skjer rundt Erik ten Hag og hvem som eventuelt tar over.

United forsøker uansett ikke aktivt å selge Fernandes, men med tanke på det stramme overgangsbudsjettet i sommer kan klubben angivelig bli fristet til et salg dersom det kommer inn et tilfredsstillende bud.

I et brev til fansen før FA-cupfinalen mot Manchester City sa Fernandes selv at han ikke ønsker seg bort fra klubben, men at han ønsker at hans forventninger skal passe med klubbens.

– Jeg elsker å gå ut på Old Trafford mer enn noe annet i verden. Jeg vil ikke dra. Dette har alltid vært min ultimate drøm, sa Fernandes.

– Jeg vil bare at forventningene mine skal passe med forventningene til klubben. Hvis du går til hvilken som helst fan, så vil de si det samme. Vi ønsker å konkurrere om ligaen. Vi ønsker å spille Champions League-fotball. Vi ønsker å være i cupfinaler. Det er standarden. Det er det jeg ønsker, sa han videre.

Powered by Labrador CMS