OFFISIELT: Yoro tar samme draktnummer som Vidic

Publisert Sist oppdatert

Leny Yoro er klar for United, og dermed sikret United seg en av de mest spennende spillerne som var tilgjengelig på markedet i sommer.

United kan fort også nå få en «ny Nemanja Vidic», i alle fall ved at han fort ikler seg samme drakt som den knallharde stopperen i sin tid hadde som United-spiller.

Vidic, som blant annet vant fem Premier League-titler og Champions League-trofeet med United, fikk nemlig drakt nummer 15 da han skrev under i januar 2006.

Lørdag blir det også bekreftet fra offisielt hold at Yoro er Uniteds nye nummer 15.

Etterpå har ikke drakt 15 hatt så altfor stor suksess i United, siden det har vært Daley Blind, Adnan Januzaj, Andreas Pereira og så lånespillerne Marcel Sabitzer og Sergio Reguilon som har benyttet den etter serberen, men nå kommer en som virkelig er glad i 15.

Leny Yoro skiftet nemlig fra 33 (Lille-debuten) til 15 før 2022/23-sesongen. Den har han beholdt etterpå, det var med 15 bakpå drakta han forrige sesong spilte seg til en plass på årets lag i Ligue 1 og i United er altså 15 ledig.

Merk at draktnummer som regel først bekreftes dagen før ligastart, selv om man kan få noen indikasjoner på eventuelle endringer for eksempel under den kommende USA-touren.

Powered by Labrador CMS