Obi-Martin klar for Manchester United.
Skjermdump: Chido Obi-Martin, Instagram

Obi-Martin fikk debuten da U18-laget vant målfest

Manchester Uniteds U18-lag har for andre kamp på rad spilt en 4-3-kamp på bortebane – og denne gangen ble det seier, og ikke tap.

Adam Lawrence sitt unge mannskap har herjet innledningsvis i sesongen og står med seks seiere av seks mulige i ligaen, og har scoret 26 mål, og lørdagens bortekamp mot Sunderland var regnet som en svært tøff kamp, siden Sunderland også er helt i toppen.

Kampen ble ikke sendt på MUTV, så vi har dermed noe begrenset med informasjon.

Bendito Mantato sørget for en 2-0-ledelse for United, før Sunderland reduserte noen minutter før pause.

Bendito Mantato feirer scoring mot byrivalen.
Bendito Mantato, her fra borteseieren mot City i august, scoret to mål før pause for United.

Reece Munro økte til tomålsledelse igjen for United noen minutter etter pause, men før timen var spilt hadde Sunderland slått tilbake med to mål, og det stod 3-3.

I det 63. minutt byttet Lawrence inn Chido Obi-Martin, som fikk sin United-debut, men det var en annen innbytter enn dansken som skulle vise seg å bli avgjørende.

I det 85. minutt scoret nemlig Jim Thwaites vinnermålet, og United har dermed fortsatt vunnet alle i ligaen, siden det ene tapet kom mot Tottenham i U18 Premier League Cup.

Nysignering Samuel Lusale spilte ellers fra start, men skal ha blitt byttet ut i pausen.

U18: Sunderland 3-4 (1-2) Manchester United

Premier League U18
Academy of Light, Sunderland

Gule kort: Kukonki (62), Ibragimov (67), Kamason (89)

Mål: 0-1 Bendito Mantato (18.), 0-2 Mantato (25.), 1-2  Finn Geragusian (42.), 1-3 Reece Munro (48.), 2-3 Ben Kindon (53.), 3-3 Geragusian (59.), 3-4 Jim Thwaites (85.).

United: William Murdock, Jaydan Kamason, Reece Munro (Albert Mills, 63.), Daniel Armer, Godwill Kukonki - Zach Baumann, Jayce Fitzgerald - Bendito Mantato, Amir Ibragimov (Jim Thwaites, 70.), Samuel Lusale (Shea Lacey, 46.) - Victor Musa (Chido Obi-Martin, 63.).
Ubenyttet innbytter: Cameron Byrne-Hughes.

Enkel live:

18: MÅL! Bendito Mantato har gitt United ledelsen. Det meldes om målgivende fra Victor Musa.

25: MÅL! Bendito Mantato har scoret igjen! Det meldes igjen om målgivende fra Musa, men vi må påpeke at tidlig informasjon om målgivende pasninger fra slike kamper ofte har vist seg å ikke stemme.

42: MÅL. Finn Geragusian har redusert for Sunderland.

PAUSE. 1-2.

46: Andre omgang er i gang. Shea Lacey har visstnok kommet inn for Samuel Lusale, ifølge en som er på kampen.

48: MÅL! Reece Munro har scoret for United, målgivende fra Jayce Fitzgerald, så det høres ut som et dødballmål.

54: MÅL. Sunderland skal ha redusert ved Ben Kindon.

59: MÅL. Utligning av Sunderland. Geragusians andre for dagen.

62: Godwill Kukonki skal ha fått gult kort.

63: BYTTER: Chido Obi-Martin og Albert Mills kommer inn for Victor Musa og Reece Munro.

67: Gult kort til Amir Ibragimov, meldes det om.

70: BYTTE: Jim Thwaites erstatter Amir Ibragimov.

85: MÅL! Jim Thwaites har sendt United tilbake i ledelsen. Målgivende av Kamason, visstnok.

89: Kamason får gult kort.