Ny skade for Mount - mister flere kamper

Publisert Sist oppdatert

Mason Mounts skademareritt i Manchester United vil tilsynelatende ingen ende ta. 

Debutsesongen etter overgangen fra Chelsea ble kraftig amputert med to langvarige skader - på henholdsvis 37 og 110 dager - som totalt holdt ham ute i 27 kamper.

Nå må han igjen følge lagkameratene fra sidelinjen. 

United.no har blitt fortalt at Mount ble byttet ut mot Brighton på grunn av problemer med hamstringen, og selv om skaden han pådro seg ikke er av det alvorlige slaget, er den alvorlig nok til at han mister søndagens kamp mot Liverpool og trolig de neste 4-5 ukene. 

Hamstring-skaden betyr at Mount trolig ikke er tilbake før hjemmekampen mot Tottenham 29. september eller oppgjøret på Villa Park mot Aston Villa 6. oktober.

Kort tid etter at united.no publiserte denne saken bekrefter også Manchester United Mount-skaden på sine nettsider.  

Mason Mount har startet tre av tre United-kamper denne sesongen, men må nå på behandlingsbordet.

Mount har selv lagt ut et innlegg der han bekrefter skaden på sin Instagram-konto.

- I forrige kamp pådro jeg meg et lite muskelproblem. Jeg har fått sjekket det, og det ser ut som jeg blir ute i noen kamper. Før og under sesongoppkjøringen jobbet jeg hardt for å komme tilbake i den formen jeg burde være i og jeg følte meg revitalisert, skarp og klar. Jeg ville at dere skulle høre fra meg hvor frustrert jeg er, noe jeg regner med dere også er. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å komme tilbake i best mulig form og hjelpe laget, skriver Mount. 

Det er et stort tilbakeslag for Mount, som fikk en full pre-season med United og som har startet tre av tre tellende kamper denne sesongen. 

Mount har vært en viktig brikke i det 4-2-2-2-systemet United har spilt i sesongåpningen der han og Bruno Fernandes har spilt som falske niere i United-laget. Engelskmannens skade åpner imidlertid døren for at Joshua Zirkzee søndag får sin første kamp fra start for Manchester United. 

Da kan det også hende at Erik ten Hag går tilbake til et 4-2-3-1-system. Dette kommer trolig United-sjefen til å si noe om når han fredag møter pressen. 

Fra før må United klare seg uten flere viktige spillere. Her får du en full oversikt over Uniteds skadesituasjon. 

Powered by Labrador CMS