Gabriele Biancheri feirer scoring mot Manchester City.

Ny seier for U21

Fredag kveld var det duket for bortekamp mot Blackburn for Manchester Uniteds U21-lag, og til slutt var Travis Binnions lag som kunne juble for seieren.

Ethan Ennis headet inn 1-0 til United etter 12 minutter, før Igor Tyjon utlignet noen minutter etter hvilen.

I det 78. minutt sendte Sam Mather United tilbake i føringen med et knallhardt skudd i nærmeste, før Gabriele Biancheri, som nettopp hadde kommet inn, fastsatte sluttresultatet til 3-1 med sitt første touch på ballen.

Seieren var U21-lagets tredje strake etter tapet for Arsenal i sesongstarten.

Etter det vartet de opp med en herlig snuoperasjonsseier mot Barnsley i EFL Trophy, før Stoke ble slått 4-1-seier i ligaen.

U21: Blackburn 1–3 (0-1) United

Premier League 2
Ewood Park

MÅL: 0-1 Ethan Ennis (12.), 1-1 Igor Tyjon (52.), 1-2 Sam Mather (78.), 1-3 Gabriele Biancheri (83)

Gule kort: Finley McAllister (45+1), Tyler Fredericson (49.)

United: Dermot Mee - Habeeb Ogunneye (Jaydan Kamason, 90+3) , Jack Kingdon (Louis Jackson, 90+3) , Tyler Fredericson, Tommy Rowe - Finley McAllister (Jacob Devaney, 72.) , Ruben Curley - Malachi Sharpe, Jack Fletcher, Sam Mather (Gabriele Biancheri, 82.) - Ethan Ennis

Ubenyttede innbyttere: Hubert Graczyk.

SLUTT.

83: 3-1! Gabriele Biancheri har nettopp kommet inn og dobler ledelsen.

78: Sam Mather sender United opp i 2-1!

52: Blackburn utligner. Igor Tyjon mottar ballen inne i feltet, vender opp og setter ballen ned i det høyre hjørnet med venstrefoten.

46: Andre omgang sparkes i gang.

PAUSE.

28: Nære på for Sharpe! Høyrekanten fyrer av mot lengste, men keeper får en hånd på ballen og den går i stolpen.

12: Ennis sender United i føringen! Sharpe jager en høy ball ute til høyre og får slått en presis ball inn i feltet, hvor Ennis rager høyest og header inn 1-0.