FREDAGENS LANDSKAMPER:

Nullen røk for Onana - Zirkzee målløs mot Ungarn

Det er ganske United-fattig landslagspause denne gangen, men fredag kveld var flere i aksjon.

Kamerun - Kenya 4-1

André Onana sto hele kampen da Kamerun slo Kenya 4-1 i den Afrikamesterskap-kvalifiseringen fredag kveld. United-keeperen kunne imidlertid ikke lastes for baklengsmålet.

På stillingen 2-0 til Kamerun fikk Kenya frispark i en god innleggsposisjon, og ballen ble løftet inn mot bakerste stolpe. Der løp Michael Olunga seg fri fra markeringen og stanget ballen forbi Onana og i mål.

Det endte uansett godt for Kamerun, som hadde full kontroll og vant 4-1. Alt i alt en bra dag for Onana, som tidligere fredag fikk prisen for Premier Leagues beste redning i september

Kamerun topper sin gruppe, gruppe J, etter tre kamper. Onana & co. har tatt syv av ni mulige poeng.

Det er også verdt å merke seg at Brentfords Bryan Mbeumo, som har vært i god form denne sesongen, også tegnet seg på scoringslisten. Han skal møte United i første Premier League-kamp etter landslagspausen.

Før den tid venter et nytt møte med Kenya for Kameruns del. Nasjonene møtes igjen mandag 14. oktober.

Ungarn - Nederland 1-1

Joshua Zirkzee fikk sjansen på topp da Nederland møtte Ungarn i Nations League fredag kveld. Spissen, som scoret sitt første landslagsmål under forrige landslagspause, gikk målløs av banen.

Han ble erstattet av Ajax-spissen Brian Brobbey i det 76. minutt. Da sto det 1-0 til ungarerne.

Zirkzee har nå gått målløs av banen i åtte kamper for klubb og landslag. Han har ikke scoret siden 5-2-seieren over Bosnia & Hercegovina 7. september.

Bare minutter etter at Zirkzee ble byttet ut, ble Virgil van Dijk utvist da han fikk sitt andre gule kort, og først da kom Matthijs de Ligt inn. United-stopperen startet på benken, menble byttet inn i det 81. minutt og spilte resten av kampen.

Virgil van Dijk fikk en tidlig dusj da han ble utvist mot Ungarn.

Selv med ti mann klarte Nederland å berge uavgjort: Syv minutter før full tid kastet Denzel Dumfries seg frem og styrte ballen i mål etter en dødball.

De Ligt vant noen viktige dueller inne i egen boks da Ungarn presset på for et seiersmål, men det endte altså 1-1.

Nederland møter Tyskland på madnag, og da kan det hende De Ligt får en ny sjanse fra start ettersom Van Dijk må stå over den kampen.

Tyrkia - Montenegro 1-0

Altay Bayindir var ubenyttet reserve da Tyrkia slo Montenegro 1-0 i Nations League fredag kveld.

Fra benken så han keeper Ugurcan Cakir holde nullen for tyrkerne.