Norsk målsnik klar for Uniteds kvinnelag

Publisert Sist oppdatert

Norske Elisabeth Terland er klar for Manchester Uniteds kvinnelag. Det bekrefter klubben på egne hjemmesider onsdag.

23-åringen har undertegnet en kontrakt som strekker seg til utgangen av 2025/2026-sesongen med en opsjon på et ekstra år.

Spissen kommer fra Brighton hvor hun på to sesonger spilte 39 kamper og scoret 20 mål i Womens Super League. 23-åringen har også erfaring fra landslagsspill for det norske landslaget og var senest tirsdag i Norges tropp i EM-kvalifiseringskampen mot Nederland som endte 1-1.

Terland ble delt toppscorer i WSL forrige sesong med 13 mål.

Hovedpersonen selv er strålende fornøyd med å ha signert for klubben.

– Jeg er så stolt over å signere for Manchester United og kan ikke vente med å slutte meg til resten av laget. Etter å ha opplevd klubbens utmerkede fans fra et motstanderperspektiv, ser jeg virkelig frem til å ha dem i ryggen i de kommende årene.

Trener Marc Skinner er på sin side også fornøyd med å endelig kunne annonsere overgangen.

– Elisabeth er en ung spiller som vil bringe en frisk dynamikk og energi til laget vårt. Vi er glade for at hun har valgt å bli en del av vår Manchester United-familie og ser frem til å integrere henne i spillertroppen vår

Hun blir med det den tredje permanente signeringen denne sommeren etter  Dominique Janssen og Melvine Malard, som var på lån i United forrige sesong, men som nå er klar for United på permanent basis.

Powered by Labrador CMS