SKY SPORTS: 

- Nærmer seg salg av Wan-Bissaka

Mye tyder på at Aaron Wan-Bissaka snart er ferdig som United-spiller. 

Publisert Sist oppdatert

Det melder Sky Sports, både i Tyskland og i England.

Først ute var den tyske Sky Sports-journalisten Florian Plettenberg, som har vært tett på West Ham denne sommeren. Han melder torsdag at West Ham og Aaron Wan-Bissaka er enige om de personlige betingelsene og at høyrebacken er klar til å skrive under på en femårskontrakt med The Hammers.

Det som gjenstår, ifølge Plettenberg, er at United og West Ham blir enige om en overgangssum. 

Kort tid senere melder Sky Sports i England seg på og kan fortelle at klubbene kommer stadig nærmere hverandre. West Ham har hittil bare lagt inn et bud på 10 millioner pund, mens United ønsker seg rundt 15 millioner pund. 

Klubbene er dermed ikke så langt unna hverandre, og ifølge Sky Sports er det optimisme rundt forhandlingsbordet om å komme til en enighet ganske snart. 

Wan-Bissaka og Amad feirer mål mot Betis.
Aaron Wan-Bissaka er for tiden i USA sammen med resten av United-laget. Her fra kampen mot Real Betis natt til torsdag skandinavisk tid.

Det ser med andre ord ut som det bare er et tidsspørsmål før Wan-Bissaka forlater United. Engelskmannen skal være lysten på å returnere til London, byen han forlot da United hentet ham fra Crystal Palace for fem år siden. 

Siden har han spilt 190 kamper for United uten å bli den høyrebacken mange håpte på da Ole Gunnar Solskjær hentet ham i 2019. Kontrakten hans med United går ut neste sommer.

Wan-Bissaka blir sett på som nøkkelen for at United får gjennomført sommerens tredje signering: Alt skal være klart for at Noussair Mazraoui hentes inn fra Bayern München, men United ønsker å selge Wan-Bissaka før Mazraoui signeres. 

Marokkaneren er i Sør-Korea sammen med bayern München-troppen, men venter ifølge Foot Mercato på det grønt lys for å forlate treningsleiren og sette kursen mot Manchester. 

United har fra før denne sommeren signert Joshua Zirkzee og Leny Yoro. Sistnevnte er nå ventet å være ute i tre måneder på grunn av en skade. Det kan føre til at United intensiverer jakten på en ny midtstopper. Matthijs de Ligt, Mazraouis lagkamerat i Bayern, er basert på ryktene den mest aktuelle. 

Powered by Labrador CMS