MANCHESTER EVENING NEWS: 

- Nærmer seg enighet om ny kontrakt

Publisert Sist oppdatert

Ifølge Steven Railston i Manchester Evening News er det bare et spørsmål om tid før Kobbie Mainoo skriver under på en ny kontrakt med Manchester United. Lokalavisen skriver at partene nærmer seg enighet om en ny avtale. 

Ifølge MEN får Mainoo «en velfortjent lønnsøkning» når han signerer den nye avtalen. 

Ryktene om en ny Mainoo-avtale dukket opp etter forrige sesongs FA-cupfinale der midtbanespilleren både scoret og storspilte. Manchester Evening News skriver fredag det samme som ble meldt i mai: 

Mainoo og hans nærmeste er avslappet med tanke på kontraktssituasjonen og det har hele tiden vært ventet at partene kom til å bli enige. 

Kobbie Mainoo avbildet under Premier League-kampen mot Aston Villa før landslagspausen.

Ifølge Manchester Evening News er én av grunnene til Mainoo & co sin avslappede holdning faktum at han har en rekke prestasjonsbaserte klausuler inkludert i sin nåværende kontrakt. Lønnen har med andre ord steget i takt med de gode prestasjonene. 

Mainoo fikk som kjent sitt store gjennombrudd på Uniteds førstelag forrige sesong, en sesong som kulminerte i FA-cupseieren over byrival Manchester City.

Han fulgte opp den gode sesongen med å etablere seg på det engelske landslaget og var en viktig brikke på deres vei mot EM-finalen i sommer. 

19-åringen har ikke levert på samme nivå så langt denne sesongen, men det er det flere grunner til. Han er som nevnt bare 19 år, spilte ekstremt mye fotball på øverste nivå forrige sesong og gjennom sommeren og har også vært en del av et United-lag som har slitt innledningsvis i 2024/25-sesongen. 

Han skulle egentlig vært med det engelske landslaget akkurat nå, men meldte forfall ettersom han har slitt med en skade den siste tiden. 

Powered by Labrador CMS