The Telegraph: 

- Nå skal Manchester United modernisere treningsanlegget

Ifølge The Telegraph begynner Manchester United arbeidet med å modernisere Carrington. 

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds treningsanlegg Carrington, som har fått kritikk for å være utdatert, skal nå renoveres og moderniseres. Det melder The Telegraph lørdag. 

Erik ten Hag nevnte det så vidt i intervjuet sitt med Voetbal International lørdag morgen, og bare noen timer senere melder av en Englands største aviser om det samme. 

- INEOS kommer til å endre ting, og noen prosjekt er allerede i gang. Carrington vil bli revet og det vil bli bygget et helt nytt treningsanlegg, sa Ten Hag. 

Ifølge avisen skal ansatte i Manchester United ha fått beskjed om å rydde på Carrington før de tar sommerferie slik at det er klart til å pusses opp. The Telegraph skriver at det i første omgang er hovedbygningen som renoveres. 

Diogo Dalot og Marcus Rashford returnerer kanskje til nye fasiliteter når de etter hvert starter oppladningen til en ny sesong.

Det ble satt ekstra fokus på standarden på Manchester Uniteds treningsanlegg da Cristiano Ronaldo, i sitt eksplosive intervju med Piers Morgan kort tid før kontrakten hans ble terminert, sa «tiden har stått stille» på Carrington og kalte anlegget utdatert. 

The Telegraph skriver at fotballbanene på Carrington kommer til å være tilgjengelige for spillerne. Manchester United reiser uansett til USA på treningsleir i juli. 

Avisen skriver at Manchester United er forberedt på at dette kommer til å forstyrre arbeidet til de ansatte på kort sikt, men at de anser det som en pris villig å betale for gevinsten det vil gi på lang sikt. 

Mens renoveringsprosjektet pågår vil berørte ansatte arbeide fra ulike områder enten på Carrington eller på Old Trafford. 

I fjor sommer ble fasilitetene til både kvinnelaget og akademilagene oppgradert. 

Powered by Labrador CMS