United-Supporteren nr. 1 2024/25. Forside med faksimile fra bladet.
United-Supporteren nr. 1 2024/25. Forside med faksimile fra bladet.

NYHET FOR MAGASIN-MEDLEMMER:

Nå får du United-Supporteren i splitter ny og moderne digital drakt

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubbens medlemsblad United-Supporteren skal ha kommet til en postkasse nær deg som har valgt magasinet vårt ekstra til medlemskapet, men det nye er at vi  nå også tilbyr United-Supporteren i en ny og forbedret digital løsning. 

Skjermbilde av leder-artikkelen, med flere valg til venstre og under:

Der kan du som har valgt medlemsbladet som ekstra for medlemskapet som før bla frem og tilbake i magasinet, men alle store saker og kommentarer kan nå leses som en mer normal og moderne nettsak, tilrettelagt for en bedre opplevelse på mobil eller andre enheter.

Det viktigste for dette: Du kan velge den skriftstørrelsen (og skrifttypen) du selv måtte ønske.

Og også: Interessert i å lese om Duncan Edwards? Skriv inn «DUNCAN EDWARDS» i søkefeltet, så får du på et blunk opp alle artikler om United-legenden fra de ulike bladene.

Her kan du lese det nye medlemsbladet digitalt.

Vi kan legge til at det også er en lyd-funksjon i systemet, hvor man kan få saken lest av en digital stemme, men for å være ærlig: Vi kan ikke anbefale den, selv om den er innebygd i vårt nye system. Forhåpentligvis blir den bedre etter hvert.

I tillegg til dette er vi i full gang med å samle United-Supporteren i et komplett digitalt arkiv. 

På US-forsiden, velg mellom det nyeste bladet eller eldre utgaver:

United-Supporteren digitalt, med arkiv.
United-Supporteren digitalt, med arkiv.

For øyeblikket går arkivet tilbake til 2010/2011. 

Merk: Digitaliseringen av hvert medlemsblad er en tidkrevende prosess, men vi «jobber oss bakover» og alle utgaver av United-Supporteren vil bli lagt inn i arkivet etter hvert som de er klare. 

Det er viktig å presisere at United-Supporteren, både tradisjonelt fysisk blad (print) og digital versjon med arkivet, er kun for medlemmer som har valgt medlemsbladet som tillegg til sitt medlemskap. 

Merk også: Hvis du ikke er medlem eller «bare» har digitalt medlemskap, men ønsker magasinet som tilvalg via united.no så gjøres det lett på united.no.

Det er dessverre blitt slik at det er dyrt å produsere printblader i en moderne verden, kostnadene for dette har også markant gått opp, men Supporterklubben ønsker fortsatt også å tilby et magasin som gir en bakgrunn, dybde eller artikler på en annen måte enn det som oftest fåes i dagens Internett-verden. 

Det er derfor dette er blitt et eksklusivt produkt for 37,50 kr. per blad for 132 sider (150 for fire utgaver i sesongen) med det vi mener er meget godt lesestoff til godstolen og en god kopp kaffe (for de som liker det).

Ekstra: Alle som har valgt magasinet i medlemsbladet får også tilsendt en United-sesongkalender med blad nummer 1 2024/25.

Både den nye digitaliseringen og arkivet er via et samarbeid med Prenly, et firma som har spesialisert seg på digitalisering og arkivering av trykksaker, og som har en rekke blader og tidsskrifter i sin portefølje.

Du kan alltid finne nye «United-Supporteren» på menyen helt øverst på united.no, eller ved nå å trykke her.

Dette er innholdet i nr. 1 2024/25:

Powered by Labrador CMS