ONANA ETTER KJEMPEREDNINGEN: 

– Nå er jeg bare trist

André Onana holdt nullen på Selhurst Park  takket være en eventyrlig dobbeltredning. Likevel var burvokteren en bedrøvet mann etter kampen. 

Publisert

– Jeg trodde det bare var et tidsspørsmål før vi skulle score og vinne denne kampen. Vi hadde så mange sjanser, og det er veldig skuffende å dra hjem med bare ett poeng, sa Onana til Sky Sports etter kampen. 

Det var positive ting å ta med seg etter det målløse oppgjøret i Sør-London. 

Manchester United leverte nemlig en spillemessig solid 1. omgang på Selhurst Park.

Det negative? Alejandro Garnacho, Bruno Fernandes, Matthijs de Ligt og Joshua Zirkzee hadde alle fete sjanser uten å få ballen forbi en opplagt Dean Henderson i Palace-målet.

Uniteds sjansesløseri kostet dyrt, men kunne kostet enda dyrere om ikke Andre Onana hadde vartet opp med en vanvittig dobbeltredning etter en drøy time.  

På spørsmål om hvordan han opplevde redningene hadde Onana fremdeles en bedrøvet mine i ansiktet. 

– Det er ikke så viktig siden vi ikke vant. Jeg er fornøyd med måten vi kjempet og spilte på, men vi klarte ikke å vinne og det er skuffende. Det er bra for meg at vi holder nullen og det er en positiv ting å ta med seg, men jeg reiser hjem i skuffelse, sier Onana. 

På tampen av oppgjøret kom Rasmus Højlund inn fra benken. Dansken rakk ikke å utmerke seg, men Onana priser seg lykkelig over å ha spissen tilbake. 

– Han er en viktig spiller for oss og jeg er sikker på han kommer til å score mange mål denne sesongen, spår Onana. 

Powered by Labrador CMS