Musa ble helt i femmålskamp - United vant mot National League-lag

Manchester Uniteds U21-lag tok onsdag turen til The New Lawn hvor de møtte Forest Green i National League Cup.

Mot et fysisk National League-lag kjempet unggutta godt og vant til slutt 3-2 i den første av fire kamper for United i innledningen av turneringen etter scoringer av Malachi Sharpe, Ethan Ennis og Victor Musa.

Havnet under tidlig

Det skulle ikke ta mer enn tre minutter før Forest Green gikk opp i ledelsen. National League-laget utnyttet en stygg feil fra Jack Kingdon som rotet bort ballen i oppspillsfasen og gjorde at Christian Doidge kunne forsere fremover og sette ballen i hjørnet bak Dermot Mee.

United virket rystet det første kvarteret og slet med den fysiske stilen til laget fra Gloucerstershire som kom til flere gode sjanser.

Harvey Bunker var farlig på midtbanen og holdt på å gi hjemmelaget ledelsen 2-0, men United slapp med skrekken.

Tre mål på seks minutter

United spilte seg mer inn i kampen utover i omgangen og tok over mer og mer i andre halvdel av første omgang. United mente de ble snytt for straffe da Sam Mather gikk i bakken, noe dommer ikke ville være med på.

Forest Green forsøkte å bygge på for å få sitt andre, noe som gjorde at United fikk kontringsmuligheter. Det utnyttet Malachi Sharpe etter snaue halvtimen da han stakk gjennom til Ethan Ennis som fra høyresiden kikket opp og slo inn hardt foran mål og fant nettopp Sharpe.

Kun fire minutter senere var United igjen frempå. Denne gang etter et tålmodig etablert angrep hvor Ogunneye tilslutt kunne gå inn i feltet å finne en umarkert Ethan Ennis som enkelt satte ballen i mål til 2-1 til United.

United ville nok derfra kontrollere inn til pause, men kun to minutter senere satt utlikningen til 2-2 da Harvey Bunker fikk skyte fra 20 meter, via en United-spiller og i mål.

Sjansefattig andreomgang

Andre omgang var mye mer sjansefattig enn den første. United hadde klart mest ball, men klarte ikke å skape det helt store den første halvdelen av omgangen.

Travis Binnion gjorde grep fra benken og satte inn Tyler Fredricson, Jack Morehouse, Ethan Williams og Victor Musa for å jakte scoring og seier. De to sistnevnte skulle senere være sentrale i akkurat det.

For etter 76 minutter hadde hjemmelaget corner som United klarerte. Ethan Williams satte fart på og slo langt over på motsatt hvor Victor Musa hadde mye plass. Kantspilleren tok med seg ballen, ventet inn en forsvarsspiller før han dro han av og plasserte ballen vakkert ned i lengste hjørne.

Det ble også kampens siste scoring og United vant åpningskampen i National League Cup.

Forest Green 2-3 (2-2) Manchester United U21

National League Cup
The New Lawn, Nailsworth

MÅL: 1-0 Christian Doidge (3), 1-1 Malachi Sharpe (Ethan Ennis, 29), 1-2 Ennis (Habeeb Ogunneye, 33), 2-2 Harvey Bunker (35), 2-3 Victor Musa (Ethan Williams, 76)

Gule kort: Dan Gore (37)

United: Dermot Mee - Habeeb Ogunneye (Tyler Fredricson 62), Jack Kingdon, Louis Jackson, Tommy Rowe - Finlay McAllister (Jack Morehouse 68), Dan Gore (Godwil Kukonki, 76), Zach Baumann - Malachi Sharpe, Sam Mather (Ethan Williams 68), Ethan Ennis (Victor Musa 68)
Uben.innb.: Hubert Graczyk, Godwill Kukonki, Bendito Mantato,

90+4 min: SLUTT

90 min: Tillegg i spilletid på fire minutter

85 min: United har holdt godt stand i andre omgang. Nå har andre omgang riktignok vært mye mindre innholdsrik enn den første, men United er laget som har hatt klart mest ball i andre omgang og har hatt kontroll på kampen selv uten å skape mye.

76 min: MÅL! United tar ledelsen igjen og igjen er det etter en vanvittig kontring. Ethan Williams drar seg forbi en motspiller etter en defensiv corner og sender ballen over til Victor Musa. Innbytteren tar ballen med seg inn i boks og er iskald i avslutningsøyeblikket og sender United opp i 3-2!

68 min: Victor Musa, Ethan Williams og Jack Morehouse kommer inn for Ethan Ennis, Sam Mather og Finlay McAllister..

65 min: Potensiell skade for Dan Gore som får seg en smell i duell med Jacob Maddox. Midtbanespilleren kommer seg på beina.

63 min: United gjør et bytte. Tyler Fredricson kommer inn for Habeeb Ogunneye.

62 min: Nære på for hjemmelaget. Skudd fra 16 meter som sniker seg like utenfor.

59 min: Lenge mellom høydepunktene her nå. Sharpe setter på farta ute til høyre og kommer seg inn i feltet. Forsøker å slå inn foran mål, men der er det et kobbel av Forest Green-spillere på plass til å renske unna.

49 min: Gigantisk sjanse for United! Mather fører fra venstre og innover i banen. Kantspilleren skyter, men i en motspiller. Baumann plukker opp, men klarer ikke sette ballen på mål.

46 min: Andre omgang sparkes i gang.

PAUSE

45+2 min: Ogunneye slår knallhardt inn fra høyre. Ennis stiger til værs, men rekker akkurat ikke opp. Nære 3-2 for United.

45 min: Innlegg fra venstre fra hjemmelaget. Doidge tar ned på lekkert vis og får skutt, men skuddet går like utenfor.

44 min: Nærmer seg pause og det er antydninger til temperatur mellom de to lagene.

37 min: Gult kort. Dan Gore setter inn en stygg takling som sender en av hjemmelagets spillere ut av banen og inn i Uniteds innbytterbenk. Dommer er raskt oppe med det gule kortet.

35 min: MÅL! Forest Green utlikner. United klarer ikke å beholde ledelsen lengre enn noen få minutter. Ballen slås inn hvor målscorer Doidge kriger med Kingdon. Spissen får lagt igjen til Harvey Bunker som klemmer til på direkten fra 20 meter, via en United-spiller noe som setter Mee ut av spill og vi er igjen like langt.

33 min: MÅL! United har snudd det og det med enda et nydelig angrep. Gore og Mather småspiller ute til høyre før Mather stikker til Ogunneye som tar med seg ball inn i feltet og slår ut førtifem grader. Der venter Ennis som bredsider ballen knallhardt i mål! United har snudd det på fire minutter!

31 min: United har fått kampen inn i sitt spor nå. Det går fort for Forest Green sine spillere.

29 min: MÅL! United utlikner! Sharpe setter fart fremover, før han spiller gjennom Ethan Ennis ute til høyre. Spissen kikker opp og slår hardt inn langs gresset hvor Sharpe, som startet hele angrepet er der til å avslutte det med en herlig avslutning fra fem meter! Deilig kontring!

26 min: Noen rolige minutter på New Lawn nå. United forsøker å få tempo i kula, men Forest Green ligger godt i ramma.

21 min: United roper på straffe igjen. Denne gang er det Sam Mather som fører ball fremover i stor fart og går i bakken, men igjen lar dommer spillet gå.

18 min: Mer United nå. Dan Gore tar med seg Sharpe ute til høyre igjen. Denne gang slår kantspilleren inn mot Ennis, men Ben Tozer viser rutine og stanger unna til corner.

16 min: Malachi Sharpe utfordrer ute til høyre og går forbi tre av hjemmelagets spillere. Går i bakken inne i feltet, men for lett ifølge dommer. Spillet vinkes videre.

15 min: Forest Green nærme igjen. Tyrese Omotoye får vende opp inne i Uniteds sekstenmeter og spiller ut til Harvey Bunker som fyrer fra 20 meter, men like utenfor.

13 min: United har fått kjenne på voksenfotballen her det første snaue kvarteret. Forest Green legger ingenting mellom i duellene og kampen har til nå vært oppstykket med mye stopp i spillet.

8 min: Ny mulighet for hjemmelaget. Doidge utfordrer Kingdon på fart, slår på tvers gjennom feltet før ballen klareres til corner.

7 min: United med sin første mulighet. Småspill på Forest Greens halvdel. Dan Gore finner Ennis som forsøker å snu om for å skyte, men skuddet går i blokka.

3 min: MÅL! Forest Green går rett i ledelsen. Jack Kingdon mister ball i farlig område og hjemmelagets spiss Christian Doidge kan sette fart fremover, kommer alene med Dermot Mee og plasserer ballen i hjørnet.

1. min: Kampen sparkes i gang