Mourinho vises ut mot United.

Mourinho med ironisk hyllest av dommeren: – Det er derfor han er blant de beste i verden

Det var en José Mourinho som var seg selv lik da United møtte Fenerbahce i Istanbul torsdag.

Portugiseren var høyt og lavt frem, og bildene av den tidligere United-manageren da han så André Onana sin vanvittige dobbeltredning gikk som en farsott i sosiale medier i pausen av kampen. 

Vi fikk også se Mourinho på sitt verste da han etter en snau time ble utvist etter høylytte protester mot dommer Turpin da laget hans ikke fikk straffespark da Samuel gikk i bakken inne i feltet i duell med Ugarte.

Med det ble han sendt på tribunen, og da han møtte media etter kamp fikk vi se en Mourinho som også der viste at han er seg selv lik.

Da han ble spurt om straffesituasjonen som fikk ham utvist ble journalisten servert følgende svar:

– Jeg vil ikke snakke om det, sa Mourinho på sedvanlig vis.

Journalisten har da lagt merke til at Mourinho har vært inne hos dommerteamet for å få en forklaring på situasjonen, hvor på Mourinho da gir dommeren en hyllest med et intervju som oste ironi.

– Dommeren fortalte meg noe utrolig. Han fortalte meg at han samtidig kunne se det som skjedde i feltet og min atferd på sidelinja. Jeg gratulerte ham fordi han er en utrolig dommer med et spesielt syn som i løpet av kampen som går i høyt tempo klarer å ha et øye på straffesituasjonen og et på det jeg gjør på sidelinja. Det er derfor han er en av de beste dommerne i verden.

Og om han har sett straffesituasjonen i reprise:

– Jeg har sett situasjonen og det er ikke noe jeg vil snakke om.

Videre ble portugiseren spurt om kampen i sin helhet, hvor han da avbrøt journalisten da det ble antydet at laget hans tok et poeng mot United.

– De tok et poeng mot oss, de tok et poeng mot oss, gjentok Mourinho før han fortsatte. 

– Det var ikke vi som tok et poeng mot dem. Vi spilte veldig bra og mot et lag som er på et høyere nivå enn oss.

Se intervjuet på video fra Viaplay:

Powered by Labrador CMS