Mount og Ten Hag

PRESSEKONFERANSE DEL 2:

– Mount har vært uheldig, men han er en klassespiller som kommer til å finne rytmen

Publisert Sist oppdatert

En nokså betydelig prislapp bidro til store forventninger da Mason Mount i fjor sommer ble hentet til Manchester United fra Premier League-kollega Chelsea.

To ulike skader har imidlertid gjort debutsesongen på Old Trafford svært vanskelig, og midtbanespilleren har vært utilgjengelig i brorkampen av ligakampene.

Tirsdag var Mount endelig tilbake i full trening med førstelaget, og tidlig lørdag ettermiddag meldte The Athletic at 25-åringen er med i United-troppen som søndag møter Liverpool i FA-cupen.

På den lukkede delen av fredagens pressekonferanse fikk Erik ten Hag spørsmål om Mount hadde fremstått motivert på Carrington etter å ha returnert fra skade.

– Mount har vært veldig uheldig denne sesongen, og skadene har gjort at han ikke har klart å finne rytmen. Det har selvsagt vært skuffende for han. Jeg er uansett sikker på at han kommer til å bidra til at dette laget oppnår suksess, sa Ten Hag.

Forrige gang Mount var i aksjon for Manchester United var helt tilbake i november.

– Han har ikke fått en ordentlig sjanse ennå, men jeg er sikker på at han kommer til å bli en veldig viktig nøkkelspiller for dette laget, la Ten Hag til.

Powered by Labrador CMS