Mener United trenger enda en spiss

Publisert Sist oppdatert

Joshua Zirkzee har kommet inn i sommer, men Paul Scholes er ikke helt fornøyd av den grunn.

I et intervju med Sky Sports nylig fikk nemlig den tidligere midtbanespilleren spørsmål om det er en spesiell posisjon han mener United fortsatt har mangler i, og da var det nettopp spissplassen han pekte på.

– Når jeg tenker på Manchester United, tenker jeg på fantastiske spisser. De hadde en ung en i fjor med Rasmus Højlund som de måtte stole på, noe jeg syntes var urettferdig mot ham fordi han er en ung spiller og lærer fortsatt spillet.

– De har hentet en ny ung spiss (Zirkzee), men jeg kunne tenke meg å se en erfaren spiss komme og nærmest garantere mål.

– Om den mannen er der ute vet jeg ikke, men vi trenger en som er «proven» og som kan lykkes neste år.

Paul Scholes mener Ten Hag og United trenger å signere enda en spiss i sommer.

I intervjuet får Scholes også spørsmål om Erik ten Hag, og om han tenker det var riktig av klubben å beholde nederlenderen som manager.

– Ja, det syntes jeg. Vi har byttet managere så mange ganger at vi ikke egentlig ikke kunne vite hva de kunne ha gjort over tre, fire eller fem år. Dette er hans tredje sesong så.

– Så han er vært der en stund og kjenner klubben godt. Han har trolig ikke vært glad med noe av tingene bak kulissene, men nå ser det ut til at det har endret seg.

– De signerer noen gode, unge spillere nå og forhåpentligvis får han tiden til å få ting på plass.

Powered by Labrador CMS