VIDEO:

McTominay har landet i Italia– ble møtt av entusiastiske Napoli-supportere

Scott McTominays overgang til Napoli ble litt forsinket, men overgangen går gjennom før overgangsfristen.

Publisert Sist oppdatert

Det meldte både Fabrizio Romano og Gianluca Di Marzio onsdag. 

Sistnevnte skrev at Scott McTominay opprinnelig skulle ankomme Napoli tidligere onsdag for å ferdigstille overgangen til Serie A-klubben, men United og Napoli har brukt en del tid på å få unnagjort alt det nødvendige papirarbeidet. 

Det er ventet at McTominay torsdag kommer til å gjennomføre den medisinske undersøkelsen, skrive under på kontrakten, bli fotografert i den lyseblå drakten og offisielt bli Napoli-spiller. 

Torsdag ettermiddag dukket det opp videoer av Scott McTominay etter at 27-åringen fra Lancaster landet på flyplassen i Napoli, hvor han ble møtt av en del entusiastiske supportere av sin nye klubb: 

Som et resultat av McTominay-forsinkelsen er det ikke sikkert Manuel Ugarte presenteres som United-spiller før torsdag heller ettersom den økonomiske situasjonen gjør at McTominay- og Ugarte-overgangene går hånd i hånd. 

Fabrizio Romano skrev også at Napoli og United hadde gått gjennom alle dokumentene onsdag og at alt lå til rette for at overgangen skulle ferdigstilles torsdag. Torsdag morgen skrev han at United og Napoli har signert alle dokumentene.

Manchester United får 30 millioner euro for McTominay og har også sikret seg en videresalgsklausul på 10 prosent i tilfelle han selges videre fra Napoli. 

McTominay har spilt 255 kamper for United etter å ha debutert i mai 2017 på Emirates Stadium, og han har scoret 29 mål for klubben.

Trolig ble hans aller siste mål 1-0-målet i semifinaleseieren over Coventry forrige sesong, og hans siste kamp i United-drakt innhoppet mot Brighton på lørdag. 

Powered by Labrador CMS