Martínez om Ferguson: – Han er guden av Manchester

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med landslagspausen har det kommet ut et større intervju med Lisandro Martínez i den argentinske avisen La Nación, hvor det ikke bare blir landslagsprat, men også litt snakk om Manchester United.

Blant annet får Martínez spørsmål om Sir Alex Ferguson.

– Jeg har møtt Ferguson tre eller fire ganger, sier midtstopperen, som selvsagt har stor respekt for den 82 år gamle skotten.

– Ferguson er guden av Manchester. Han er en person som ga mye til klubben og som fortsetter å gi, fordi han fortsatt er tilknyttet den. Nå har de nye eierne også inkludert ham. 

– Da Argentina vant VM snakket vi litt, hvor han gratulerte meg. Det samme da vi vant ligacupen og FA-cupen. Han er en legende i fotballverdenen og jeg respekterer privatlivet hans. Jeg kunne selvfølgelig tenke meg å snakke med ham, eller egentlig lytte til ham, men jeg ville ikke våget å okkupere tiden hans.

I intervjuet snakker Martínez også om sine to år som United-spiller, fra da det hele begynte sommeren 2022.

– Da jeg satte føttene mine på Uniteds treningsanlegg på Carrington følte jeg noe spesielt. «Vi kommer til å vinne her», det er det jeg følte. 

– Litt som elektrisitet, en sterk energi ... noe som ga meg stor motivasjon. Dette er et sted for å vinne, sa jeg til meg selv.

– Vi har allerede vunnet to viktige trofeer på to sesonger, men vi må fortsette å vokse for å nå målet vårt, som er å bli det Manchester United alltid har vært, et av de aller største lagene, et av de beste i verden.

Powered by Labrador CMS