Martínez og Argentina holdt nullen igjen - videre i Copa America

Lisandro Martínez var med på å holde det argentinske buret rent da de slo Chile 1-0 natt til onsdag.

Inter-spissen Lautaro Martinez scoret kampens eneste mål da Argentina sikret en knepen 1-0-seier mot Chile. Det var en frustrerende kamp for argentinerne som dominerte kampen mot et aggressivt, lavtliggende og kompakt Chile-lag.

Argentina hadde totalt 22 skudd på mål i kampen, Chile hadde bare tre. Og chilenernes første skudd på mål kom ikke før i det 72. minutt, som maler et ganske godt bilde av kampen.

Argentinerne måtte vente lenge på seiersmålet, for kampens eneste scoring kom ikke før det 88. minutt.  Men Lisandro Martínez & co fikk jobben gjort.

Argentina holdt nullen for andre kamp på rad, sikret sin andre strake seier i gruppespillet og dermed er avansementet og kvartfinalebilletten i boks.

Martínez fikk en sekser på ESPN sin spillerbørs etter kampen.

- Hadde en rolig kveld mot et Chile-lag som produserte borti mot ingenting i angrep, var den enkle oppsummeringen fra ESPN.

Lisandro Martínez i aksjon for Argentina mot Chile.

Argentina er favoritter til å gå hele veien og frosvare Copa America-tittelen fra 2021.

I den siste gruppespillskampen møter de Peru med mål om å sikre gruppeseieren.

Alejandro Garnacho så hele kampen fra benken, men nå som Argentina har sikret avansementet er sjansen større for at han får sin Copa America-debut når de møter Peru natt til søndag kommende helgen.

Lionel Messi slet med en skade gjennom kampen mot Chile og nå som kvartfinalebilletten er i boks kan også landslagstrener Lionel Scaloni tillate seg å hvile Messi, noe som kanskje styrker mulighetene til Garnacho.

I den andre kampenm i gruppen, der Peru og Canada møttes, vant sistnevnte 1-0. Det var United-aktuelle Jonathan David som scoret kampens eneste mål etter en glimrende kontring. Han kan du lese mer om her: