Marcus & Martinus «frir» til Højlund: – Kan du bli some-manageren vår?

Pop-duoen snakker med united.no om drømmesigneringer, Zirkzee-signeringen, United vs. Chelsea, Instagram-innleggene til Højlund, og sangkarrieren til Antony.

Publisert

– Jeg synes det er så spennende med hele «staffet» som byttes om og settes på plass. Vi har Ruud van Nistelrooy som står bak oss her nå. Det er helt sykt! sier Marcus Gunnarsen med et stort glis til united.no på Lerkendal.

Marcus (t.v.) og Martinus på Lerkendal.

Tidligere i år fortalte Marcus om sitt forhold til Manchester United som hedersgjest i «Uno»-podkasten. I Trondheim var også Chelsea-supporter Martinus med.

Der fikk de se et reservepreget United tape 0-1 for Rosenborg på overtid, sammen med Omar Berrada, Dan Ashworth og Jason Wilcox på tribunen.

Store deler av førstelaget var utilgjengelige til sommerens første oppkjøringskamp, blant andre nysigneringen Joshua Zirkzee.

– Zirkzee er en veldig spennende spiller, spesielt siden han er så høy og teknisk. Det blir veldig spennende å se hvordan Ten Hag skal bruke han. Plutselig får vi en 4-4-2 med Rasmus og Zirkzee på topp, sier Marcus.

Tvillingbror og Chelsea-supporter Martinus mener også United har gjort et godt kjøp i den tidligere Bologna-spissen. 

– Jeg er jo veldig glad i Zirkzee. Så da jeg så at United fikk han, ble jeg faktisk sjalu, sier Martinus.

I videointervjuet øverst i saken kan du se Marcus & Martinus diskutere Instagram-gamet til Rasmus Højlund, videoen av Antony som synger, og hvilke spillere de mener er hetest i sommer.

Marcus er optimistisk før Erik ten Hags tredje sesong som United-manager.

– Det blir topp fire. Jeg har trua!

Powered by Labrador CMS