Tirsdagens rykter

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Tirsdag 15. oktober

11.35: Flere fra Bayern München kobles til Manchester United via Florian Plettenberg: Nå skriver han at Alphonso Davies er på ønskelista til United for neste sommer, og at klubben har forhørt seg om venstrebacken som kan forlate Bayern gratis etter sesongen.

Davies har også en stund blitt koblet til Real Madrid, som nok anses som større favoritter til å sikre seg 23-åringen dersom han ikke forlenger med tyskerne.

08.05: Ifølge den tyske Sky Sports-journalisten Florian Plettenberg så holder Manchester United et øye til situasjonene til både Leon Goretzka og Leroy Sané i Bayern München. Sistnevnte er på utgående kontrakt, mens Goretzkas går ut i 2026. 

Plettenberg skriver videre at det er en mulighet for at United vil forsterke troppen med en ny defensiv midtbanespiller i januar, men at Goretzka skal ønske å bli værende i Bayern gjennom vinteren. Sané skal selv være i samtaler med den tyske klubben om en mulig forlengelse.

Mandag 14. oktober

08.47: Forrige uke handlet en del rykter om Thomas Tuchel, men nå er det en annen tysker som nevnes. BILD skriver nemlig at United i sommer (før Ten Hags kontrakt ble forlenget) var lystne på Sebastian Hoeness, som forrige sesong ledet Stuttgart til en imponerende andreplass i Bundesliga, og at de forhørte seg om 42-åringen. 

Hoeness skal ha vært smigret av United-interessen, men det ble aldri konkrete forhandlinger fordi Hoeness høflig takket nei fordi han ikke føler seg ferdig i Stuttgart, som er en klubb som betyr mye for ham.

Vi omtalte Hoeness i vår gjennomgang av ulike alternativer hvis Ten Hag får sparken.

Powered by Labrador CMS