Miguel Gutiérrez, Girona, 14. januar 2024.

Onsdagens rykter

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Onsdag 3. juli

08.15: Manchester United har angivelig gått med på å signere venstreback Miguel Gutierrez. Det melder rapporter fra Spania (her gjengitt av MEN). De hevder at klubben har gått med på å betale 34 millioner pund for forsvarsspilleren. Real Madrid, som beholdt 50 % av rettighetene og en videresalgsklausul da de solgte ham, skal ha godkjent Uniteds bud. Dortmund, Chelsea, Liverpool og Arsenal er klubber som også er interessert. 

Tirsdag 2. juli

17.03: Flere nye oppdateringer om Matthijs de Ligt finner dere her!

16.18: Tom Heaton har signert ny ettårskontrakt. Les mer i denne saken.

14.02: Nå kan det se ut som det skjer ting! Joshua Zirkzee har ifølge lokalavisen i Bologna bestemt seg for å gå til Manchester United. Mer om det i egen sak her

12.09: Manchester United har ikke utelukket et salg av Marcus Rashford i sommer. Det skriver Samuel Luckhurst i Manchester Evening News

Lokalavisen henviser til kilder som insisterer på at de foretrekker å beholde Rashford og at han finner tilbake til formen han hadde da han banket inn 30 mål i 2022/23-sesongen, men samtidig utelukker de ikke et salg ettersom forholdet mellom Rashford og Erik ten Hag visnet forrige sesong. PSG skal være beundrere av Rashford, som selv skal ønske å bli værende på Old Trafford. 

11.05: Mer Joshua Zirkzee etter oppdateringen klokken 08.36: Florian Plettenberg i Sky Sports skriver at Erik ten Hag har møtt Zirkzee og pratet om en eventuell Manchester United-overgang. 

Plettenberg skriver at AC Milan fortsatt er med i kampen om nederlenderens signatur, og at det nå er opp til Zirkzee, som akkurat nå fokuserer på EM. 

10.03: Den italienske avisen Gazzetta dello Sport skriver at Juventus har vært i kontakt med Jadon Sancho og hans representanter, og at kantspilleren har gitt dem sitt ja - hvis klubbene klarer å bli enige. 

Og det er den store utfordringen, for ifølge Gazzetta har Juventus ingen planer om å betale det United ønsker for Sancho. Avisen skriver at håpet til Juventus er at United sliter med å selge Sancho slik at klubben etter hvert senker kravene og til slutt går med på  å sende Sancho til Torino på lån. 

Avisen skriver videre at en eventuell byttehandel som involverer Federico Chiesa fortsatt er et alternativ Juventus vurderer. 

Jadon Sancho forlater trolig Manchester United i sommer.

08.36: Mye har blitt skrevet om Joshua Zirkzee denne sommeren. AC Milan og Manchester United skal være de to klubbene som kjemper om nederlenderens signatur. Hva som skjer og hvor han går er fortsatt uvisst, men en ting er bortimot sikkert: Han kommer nok til å flytte på seg. 

Det går Bolognas klubbdirektør Giovanni Sartori langt i å bekrefte. 

- Han har en klausul, så det er 99 prosent sikkert at han kommer til å dra, sier Sartori til italienske Sky Sports, og sikter til Zirkzees utkjøpsklausul på 34 millioner pund.

Mandag 1. juli

20.34: Samuel Luckhurst i Manchester Evening News skriver at det foreløpig ikke er tatt en avgjørelse om Sofyan Amrabat, som fortsatt kan ende opp med å spille videre for Manchester United. 

Ifølge Luckhurst skal Erik ten Hag diskutere muligheten for å kjøpe Amrabat med Dan Ashworth, Jason Wilcox og Omar Berrada.

United har en kjøpsopsjon på 20 millioner euro + 5 millioner euro i mulige tilleggsutbetalinger (17+4,2 millioner pund i nåværende kurs).

Amrabat fikk lenge ikke all verden med spilletid, men imponerte på slutten av sesongen, og da spesielt i FA-cupfinalen mot City på Wembley.

13.40: Manchester United skal være en av flere klubber som skal ha forsøkt å kuppe en overgang for Michael Olise. Både Bayern og Olise skal imidlertid være interessert i å få gjennomført en overgang så snart som mulig, melder Florian Plettenberg. 

13.20: Manchester United og Lazio skal fortsette samtalene om en overgang for Mason Greenwood denne uken, melder italienske Corriere dello Sport. Flere klubber skal ha signalisert sin interesse for United-angriperen som trolig forlater United denne sommeren. Lazio skal allerede ha gitt United et bud på 20 millioner euro samt 50 prosent av et eventuelt videresalg, men budet skal ha blitt avslått av United, melder Manchester Evenings News

08.45: Manchester United skal ikke lenger være interessert i Ronald Araujo. Barcelona-forsvareren som er travelt opptatt med Copa America-spill for Uruguay, skal lenge ha vært ønsket av United, men klubben vurderer nå andre løsninger, skriver footballtransfers.com.

08.30: Velkommen til en ny måned og et helt nytt regnskapsår for flertallet av fotballklubbene i England. Fristen for å registrere spillere i det gamle året gikk ut søndag kveld, og alle spillerkjøp som gjøres fra nå av i dette vinduet, blir registrert i 2024/25-sesongen. 

Derfor er dette en dato av stor betydning hva overganger gjelder, og den markerer som regel starten på en økt aktivitet på overgangsmarkedet. 

Powered by Labrador CMS