– Manageren har ikke fått det beste ut av ham!

Jadon Sancho klarte ikke å skinne i finalen hvor Borussia Dortmund tapte mot Real Madrid, og Mourinho kommer med stikk til Ten Hag.

Publisert Sist oppdatert

Borussia Dortmund tapte Champions League-finalen mot Real Madrid i London lørdag.

En ganske så usynlig Jadon Sancho klarte ikke å forhindre at det var det spanske hovedstadslaget som stakk av med sin sjette tittel på ti år med resultatet 2-0.

Jadon Sancho depper etter at Dortmund tapte Champions League-finalen mot Real Madrid.
En skuffet Jadon Sancho måtte se at Real Madrid feiret triumf på Wembley-matta.

Sancho, som har vært en stor bidragsyter for at Dortmund kom seg til finalen var før avspark gjenstand for diskusjon i TNT Sports sitt studio, hvor José Mourinho pratet om behandlingen han har fått i United og trakk samtidig paralleller til eget lederskap og feil han selv har gjort.

– Vi vet hvilket talent han har som spiller. Vi har sett hva han kan gjøre, det er det ingen som helst tvil om, startet Mourinho på TNT.

– Selvfølgelig har gutten gjort noen feil, men det samme må også sies om manageren som ikke har klart å få det beste ut av ham.

Mourinho, som på sin side er blitt enig med tyrkiske Fenerbahçe om å overta som manager, trakk også paralleller til egen managerkarriere og innrømmet at han i flere tilfeller ikke har klart å få det beste ut av spillere.

– Når jeg ser tilbake på min egen historikk så har det vært tilfeller hvor jeg ikke har hatt nok empati, tilfeller hvor jeg ikke har forstått spillerens DNA og derfor ikke har klart å få spilleren til å utvikle seg i den retningen jeg har ønsket.

– Det å forstå hver enkelt spiller er noe man lærer med erfaring. En spiller kan ha så mye talent som han bare vil, men det er viktig å ha innstillingen på plass også.

Powered by Labrador CMS