Målløst på Selhurst Park etter sjansesløseri

Det endte utrolig nok 0-0 i lørdagens Premier Leauge-oppgjør mellom Crystal Palace og Manchester United.

United dominerte fullstendig spesielt før pause, hvor Garnacho stod for kampens første virkelig gode mulighet da han ble spilt gjennom av Zirkzee. Men skuddet mot lengste ble stoppet av Dean Henderson i Palace-buret.

Deretter fikk vi se De Ligt som var nær på corner, to skudd på rad i tverrliggeren fra Garnacho og Fernandes, samt et par gode Zirkzee-muligheter, men det ville seg ikke i det som ellers var en ganske så solid førsteomgang.

Dette ville seg ikke foran mål for Garnacho og United i lørdagens kamp.

Noen minutter før hvilen kunne United også blitt hardt straffet da Eberechi Eze fikk en god mulighet fra 12 meter, men skuddet gikk rett på Onana.

Den andre omgangen så ut til å fortsette i samme spor som den første, med noen gode United-muligheter innledningsvis.

Crystal Palace hang imidlertid bedre med etter hvert, og spilte seg blant annet til en gigantmulighet ved Eze.

Men når også han brant den andre omgangens største sjanse, så skulle det heller ikke komme noen mål på Selhurst Park denne kvelden.

Resultatet gjør at United står med sju poeng etter fem spilte kamper.