Alejandro Garnacho og Rasmus Højlund feirer sistnevntes 2-1-mål mot Brentford, 19. oktober 2024.

ALEJANDRO GARNACHO:

– Målet var det verste med Højlunds prestasjon!

Etter 2-1-seieren mot Brentford lurte MUTV på om Alejandro Garnacho var fornøyd, og nevnte spesifikt lagets gode andreomgang. 

– Vi er veldig fornøyde, og jeg synes vi leverte godt i førsteomgangen også. Vi lå under, men jeg synes generelt at vi spilte en veldig god kamp, sa 20-åringen, som scoret utligningsmålet.

– Vi var veldig sinte etter førsteomgangen fordi vi spilte litt med ti mann før pause, men med god mentalitet klarte vi å slå tilbake.

Garnacho trakk også selv frem at han hadde bommet litt i førsteomgangen.

– Jeg bommet på to store sjanser i førsteomgangen, men jeg gikk ut i andreomgangen med den samme mentaliteten om å prøve å score for å vinne kampen, og til slutt klarte jeg å score. Jeg er også veldig glad på Rasmus' vegne.

– Målet var det verste med Rasmus' prestasjon! Han klarte å holde veldig godt på ballen, fikk slått ballen ut på sidene. Han er viktig for laget, og for kontringene.

Højlunds mål:

Garnachos eget mål kom etter et glimrende innlegg fra Marcus Rashford. 

– Vi prøvde det på trening denne uka, og jeg visste at jeg måtte være klar på bakerste stolpe. Da han crosset kunne jeg avslutte på direkten, og jeg scoret, så jeg er fornøyd.

Powered by Labrador CMS