Melvine Malard jubler for sitt andre (og Uniteds tredje) mål i Tottenham Hotspur Women 0-4 Manchester United, 10. desember 2023.

Malard har signert permanent avtale

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds kvinnelag kunngjorde fredag den permanente signeringen av den franske landslagsspilleren Melvine Malard. Kontrakten holder henne i klubben til slutten av sesongen 2026/27. 

24-åringen kom opprinnelig til United på et sesonglangt lån fra Division 1 Féminine-klubben Lyon sommeren 2023. Hun har siden spilt 29 kamper og scoret syv mål i den røde drakta. Nå er hun klar for å fortsette karrieren i Manchester. 

- Jeg er veldig glad for å gjøre mitt opphold her i Manchester United permanent, etter at denne fantastiske klubben og denne flotte byen ble mitt hjem forrige sesong. Her føler jeg meg elsket. Takk til fansen for å ønske meg så godt velkommen - jeg vil gjøre det som trengs for å gi dere enda mer enn forrige sesong, og jeg ser frem til flere vinnende sesonger sammen.

Malard spilte en viktig rolle i kvinnelagets seier i FA-cupen. Manager Marc Skinner er fornøyd med den permanente signeringen.

- Melvine er en utmerket karakter på og utenfor banen, med en vinnermentalitet, som vi er glade for å se bli en del av vår Manchester United-familie på permanent basis. Hun har allerede gitt våre fans noen flotte minner og vil uten tvil fortsette å gjøre det i de kommende sesongene.

Powered by Labrador CMS