– Mainoo spilte denne kampen forrige sesong - dette er deres sjanse

Erik ten Hag var i strålende humør da han snakket med MUTV før kampstart mot Rosenborg.

Publisert Sist oppdatert

Nederlenderen gleder seg til å komme i gang med ny sesong, sin tredje som United-manager

- Det er alltid spennende å starte med en ny sesong. Vi har nå trent i en uke og jeg håper vi kan få se noe av det vi har jobbet med på trening den siste uken.  Jeg vil se Uniteds stil. Vi skal være vanskelig å slå, ha høy intensitet og skal gi hverandre muligheter.

Ronny Johnsen, som var gjest i MUTV-studio spurte ten Hag om det unge mannskapet han har med seg til Trondheim og hvilken mulighet dette er for dem og manageren trakk da paralleller til en viss Kobbie Mainoo som i fjorårets første treningskamp mot Leeds på Ullevaal var blant dem som fikk vise seg frem ordentlig.

– Jeg sa til dem (unggutta) i et lagmøte i går at dette er en sjanse de må ta vare på. Det har det siste året vist. Copa America med Alejandro Garnacho og EM-finalen med Kobbie Mainoo.

– Det er viktig å huske at Kobbie Mainoo ble introdusert for laget og verden på dette tidspunktet forrige sesong. Nå har dere muligheten til å vise dere frem. Det er mulig, men du er nødt til å fortjene det for å spille for Uniteds førstelag. Det er ikke noe du får, det er noe du må fortjene.

 

Powered by Labrador CMS