Maguire: – Vi står definitivt bak manageren

Harry Maguire reddet ett poeng for Manchester United mot Porto. Reddet han også jobben til Erik ten Hag med den scoringen?

Publisert Sist oppdatert

Harry Maguire fikk se rivalene på stopperplass, Matthijs de Ligt og Lisandro Martinez slite mot Porto og la inn en god søknad til å starte mot Aston Villa på søndag med scoringen på overtid.

Maguire ble byttet inn med drøye ti minutter igjen av oppgjøret og stanget inn utligningen på overtid. 

Det ene poenget kan bli veldig verdifullt for United, selv om presset mot Erik ten Hag neppe blir vesentlig mindre etter sjansebonazaen i Portugal.  

Etter kampen ble Maguire spurt direkte av TNT Sports om spillerne fremdeles står bak manager og har troen på Ten Hag som manager. 

– Definitivt, svarte Maguire kontant. 

Akkurat det kom neppe som et overraskende svar, men Maguire valgte også å utdype:

– Jeg har vært i denne klubben i seks år nå og vet hvordan presset blir når vi er inne i en dårlig periode. Manageren er rutinert nok til å tåle dette. Dette er en del av pakken med å spille for Manchester United. Men skal vi ha suksess denne sesongen kan vi ikke slippe inn så mange mål, sa Maguire til TNT Sports. 

Etter kampen var garderobedøren til United stengt noe lenger enn vanlig, men Maguire avdramatiserer akkurat det. 

– Vi snakker sammen etter hver kamp vi. Manageren, trenerstaben og spillerne snakker sammen. Det er ikke uvanlig, forklarte Maguire som oppsummerte kampen på følgende vis. 

– Når vi har en 2-0-ledelse må vi være mer solide i forsvar. Det ble for mange innlegg fra sidene. Vi spilte bra med ballen, men ikke godt nok uten. Når vi leder 2-0 må vi ha troen på at vi skal vinne.

Powered by Labrador CMS