Lover fler seniorspillere til kampene i USA

Publisert Sist oppdatert

Onsdag reiser Uniteds tropp til USA for å fortsette sin pre-season. Tidligere har de gått på både seier og tap mot Rosenborg og Rangers. I Amerika venter Arsenal, Real Betis og Liverpool. Deretter venter Manchester City i kampen om Community Shield før Premier League sparkes i gang 16. august. Manageren håper selvsagt på seier i alle kampene. 

Erik ten Hag sier at vennskapskampen mot et sterkt Real Betis er perfekt forberedelse til Community Shield 2024. 

Hvem som møter Real Betis og de andre lagene i USA er fortsatt uklart, men det vil bli annonsert i forkant av avreisen onsdag. Kampene mot Rosenborg og Rangers har vært preget av at flere av A-lagsspillerne har vært på ferie. Ten Hag lover å ha med seg flere seniorspillere de neste kampene slik at United kan stille med sterke lag. 

- Betis er en veldig imponerende motstander. De spiller alltid på høyt nivå i La Liga.

- Vi møtte dem i Europa League for to sesonger siden, og vi vet hva vi kan forvente fra deres manager. De har gode spillere, men vi vil også stille med et sterkt lag der. Vi vil stille med seniorspillere, så vi har et sterkt lag for å vinne den kampen.

Marcus Rashford er forhåpentligvis tilbake igjen til kampen mot Real Betis.

- Vi må få den mentaliteten inn fordi vi på det tidspunktet ikke har så mye tid før vi skal inn i en finale – vi må forberede oss til Community Shield.

- Så vi må være mer konkurransedyktige på det stadiet. Det er hva vi kan forvente av hver enkelt spiller, men også som lag, og vi må gjøre fremskritt innen den tid.

Kampene som spilles i USA spilles åpenbart ikke på tidspunkter som passer skandinaviske-fansen, men United.no sørger selvsagt for at du får med deg det du trenger å vite. Kampene sendes på VGTV og MUTV.

Slik spilles kampene i USA:

Søndag 28. juli 02:00

United - Arsenal

Torsdag 1. august 04:00

United - Real Betis

Søndag 4. august 01:30

United - Liverpool

Powered by Labrador CMS