LIVE: Testes i ny rolle - her er elleveren mot Fenerbahçe

Publisert Sist oppdatert

Manchester United møter torsdag Fenerbahçe til dyst i heksegryta på Ulker Fenerbahce Sukru Saracoglu Stadium i Istanbul i den tredje runden av Europa League.

Det er José Mourinho mot Erik ten Hag, et møte mellom to managere som allerede har kniven litt på strupen etter resultater under pari sett opp mot forventningene så langt denne sesongen.

Med 2-1 hjemme mot Brentford lørdag fikk Erik ten Hag den responsen han behøvde etter at presset på ham i engelske medier var og er stort etter en svak sesongstart. United fikk en god opplevelse som man må bygge videre på nå i de kommende kampene.

United trenger å komme i gang med poengfangsten i Europa League etter å ha spilt uavgjort i begge sine to første kamper. 1-1 hjemme mot nederlandske Twente og 3-3 borte på portugisiske Porto er fasit for Erik ten Hag etter de to første kampene i den europeiske turneringen.

Det gjør at United ligger på 21. plass av 36 lag før torsdagens kamper sparkes i gang.

José Mourinho ble ansatt i den tyrkiske storklubben i sommer og mottatt som en helt da han ankom Tyrkia. På kort tid er ting i ferd med å snu fra heltestatus til en ulykkelig historie, etter en svakere sesongstart enn forventet.

Etter 2-2 borte mot Samsunspor søndag ligger Fenerbahçe allerede åtte poeng bak erkerival Galatasaray etter at ni serierunder er spilt i den tyrkiske toppdivisjonen, noe som gjør at presset har begynt å bygge seg opp rundt Uniteds tidligere manager.

Tyrkerne har fått en noe bedre start i Europa League med sitt Fenerbahce. 4 poeng på deres to første kamper, med 2-1-seier mot Royal Saint-Gilloise og 1-1 borte mot Twente som også United spilte 1-1 mot.

Fenerbahçe ligger med det på 14. plass med sine fire poeng, á poeng med Ajax som ligger på 8. plass, plassen som gir direkte avansement inn i 1/8-finalen. 

Kampen gir oss også et potensielt gjensyn med Fred og Sofyan Amrabat som begge har vært viktige brikker for Ten Hags United før de har forsvunnet fra klubben.

Erik ten Hag overrasker litt med sitt laguttak og prøver ut Noussair Mazraoui i en ny rolle for oss United-fans. Av lagoppstillingen kan det virke som om marokkaneren starter i rollen som Bruno Fernandes vanligvis starter i. Joshua Zirkzee får også sjansen fra start på topp. Lisandro Martínez er Uniteds kaptein.

United: André Onana - Diogo Dalot, Matthijs De Ligt, Victor Lindelöf, Lisandro Martínez - Manuel Ugarte, Christian Eriksen, Noussair Mazraoui - Marcus Rashford, Alejandro Garnacho, Joshua Zirkzee 

Innbyttere: Altay Bayindir, Tom Heaton, Harry Amass, Habeeb Ogunneye, Casemiro, Amad Diallo, Antony, Rasmus Højlund, Ethan Wheatley

Fenerbahce: Livakovic - Osayi, Becao, Djiku, Mert - Amrabat, Fred, Szymanski - Tadic, Saint-Maximin, En-Nesyri

Powered by Labrador CMS