Kostbar feil ga nytt United-tap - spøker for Europa-spill

United løftet seg, men skapte aldri det helt store. En stor feil tidlig i kampen ble helt avgjørende mot Arsenal. 

Publisert Sist oppdatert

En grov feil fra en uoppmerksom Casemiro ble avgjørende for Manchester United da Arsenal vant 1-0 på Old Trafford søndag kveld. 

Brasilianeren, som nok en gang måtte vikariere som midtstopper, var altfor sen med å komme seg opp i banen da André Onana slo ballen langt. Arsenal vant ballen, og Casemiro opphevet offsiden for Kai Havertz. 

Den formsterke tyskeren fant Leandro Trossard inne i feltet, og han kunne enkelt bredside inn det som ble kampens eneste mål etter 20 minutters spill.

Mange fryktet nok da at United skulle kollapse og at det kunne bli stygt på Old Trafford, men dette så ikke ut som samme gjengen som for bare en liten uke siden fikk juling mot Crystal Palace.

Alejandro Garnacho var aktiv hele dagen, men fikk det ikke til å stemme da det gjaldt som mest.

United-spillerne løftet seg og spilte seg stadig mer inn i kampen. Det var imidlertid tydelig at det siste lille i angrep manglet. Rasmus Højlund ble veldig alene mot to stoppere og det manglet litt i de avgjørende øyeblikkene. 

Spesielt Amad, som fikk sin første kamp fra start denne sesongen, var frisk, men i 2. omgang ble han byttet ut med det som kan være en ny skade. Amad holdt seg til kneet idet han forlot gressmatten. 

Hvor ille det er gjenstår å se. 

United var farlig frempå ved flere anledninger, men klarte aldri å overliste David Raya i Arsenal-buret. United-spillerne skapte aldri noe som kan beskrives som noe mer enn en halvsjanse. 

Old Trafford badet i sol gjennom store deler av kampen, men mot slutten samlet de mørke skyene seg, himmelen åpnet seg og tordenværet buldret over Manchester, til en viss grad beskrivende for situasjonen befinner seg i. 

Nå kan onsdagens kamp mot Newcastle bli en vinn eller forsvinn-kamp i jakten på å spille i Europa neste sesong. 

De røde djevlene er tre poeng bak Newcastle og Chelsea, og alle tre har to kamper igjen. 

Her kan du gjenoppleve kampen via livereferatet fra vår tjenesteleverandør:

__________________________________________________ 

Powered by Labrador CMS