FLERE MEDIER: 

- Klubbene nærmer seg enighet -De Ligt og United enige om langtidskontrakt 

Matthijs de Ligt ville ikke ta en endelig beslutning om fremtiden før etter EM. Onsdag røk Nederland ut, og dagen etter har det vært fremdrift i Uniteds jakt på midtstopperen.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge Sky Sports i Tyskland har Manchester United og Matthijs de Ligt blitt enige om en langtidskontrakt. Kanalen hevder at De Ligt har informert Bayern om at han ønsker å ferdigstille overgangen til United så fort som mulig. 

Torsdag ettermiddag melder overgangsguru Fabrizio Romano at klubbene er nær ved å bli enige om en overgangssum, og at forhandlingene fortsetter. Bayern vil kreve 50 millioner euro, mens United jobber med strukturen på avtalen og betalingen. 

Matthijs de Ligt ser ut til å nærme seg Manchester United.

Det har lenge blitt kommunisert at midtstopperen ikke ville ta en endelig avgjørelse før Nederlands EM var over. Onsdag kveld ble de slått ut da de tapte semifinalen mot England.

Og det tok ikke lange tiden før det kom rapporter om bevegelse.

Florian Plettenberg i Sky Sports skriver at den medisinske undersøkelsen ikke er booket ennå, men at avtalen beveger seg i riktig retning. 

United og Bayern skal være i samtaler som beskrives som « framskredne ». Ifølge den tyske avisen Bild er ikke avtalen helt i boks, men den tyske avisen melder at klubbene ikke er langt unna hverandre i diskusjonen om en overgangssum og hvordan den skal struktureres. 

Også Romano skrev at det er fremdrift i samtalene mellom United og Bayern. Ifølge Romano skal United ha tilbudt De Ligt en femårskontrakt. 

Bayern ønsker seg som nevnt en totalpakke på 50 millioner euro for den 24 år gamle midtstopperen og United skal ønske å få på plass overgangene for den nederlandske duoen De Ligt og Joshua Zirkzee så snart som mulig.  

Mye tyder nå på at det er et spørsmål om tid før de to er på vei til Old Trafford. 

ANBEFALT DE LIGT-STOFF FRA UNITED.NO:

(+) FEM EKSPERTER DEBATTERER: Dette mener de om Matthijs de Ligt

(+) BUNDESLIGA-EKSPERT OM DE LIGT: - Hadde definitivt forsterket United

For De Ligt betyr det en gjenforening med Erik ten Hag. Midtstopperen spilte nemlig under United-sjefen i Ajax og Ten Hag skal ha vært i kontakt med Matthijs de Ligt flere ganger i løpet av sommeren og solgt inn Manchester United-prosjektet til sin gamle elev. 

De Ligt er en av tre midtstoppere United angivelig jakter i et forsøk på å styrke forsvaret etter rekordmange baklengsmål forrige sesong. 

United har lagt inn to bud på Evertons Jarrad Branthwaite, og begge har blitt avslått. 

Nå vurderer de angivelig å gjøre et tredje forsøk på å hente Everton-stopperen.

United skal imidlertid ha fått akseptert et bud på franske Leny Yoro som de nå jobber med å overbevise. Real Madrid er favoritter i jakten på signaturen hans, ifølge rapportene. 

Powered by Labrador CMS