– Klubben møtte protestgruppe for første gang

Folk fra Manchester United-ledelsen har denne uka møtt medlemmer fra protestgruppa The 1958, gruppen som har arrangert flere anti-Glazer-protester de siste årene, på Old Trafford for første gang.

Det skriver Andy Mitten for The Athletic.

Fire medlemmer fra The 1958 skal ha vært med på den 80 minutter lange diskusjonen med driftssjef Collette Roche og Rick McGagh (som er ansvarlig for kommunikasjonen med fansen). 

– Vi diskuterte våre bekymringer rundt den nåværende fanengasjementsprosessen, og hvordan dette kan bli bedre. Vi kom ikke gjennom hele sakslista vår, så føler vi at det var en positiv introduksjon, og en plattform til å bevege seg fremover, sier en representant for The 1958 til The Athletic.

Driftssjef Collette Roche ankommer Old Trafford, 12. mai 2024.
Collette Roche (kledd i rødt på dette bildet) og Rick McGagh møtte protestgruppa.

De presiserer at gruppa fortsatt vil være strengt selvstendige, og uten en agenda.

En Manchester United-talsmann bekreftet til The Athletic at møtet hadde funnet sted. 

– Vi har tro på fordelene ved dialog mellom klubben og fansen, og møter fra tid til annen flere ulike grupper som en del av denne tilnærmingen. Våre hovedkanaler for kommunikasjon fortsetter å være via det rådgivende fanstyret, fanforumet, og den anerkjente uavhengige supporterorganisasjonen, MUST. Disse kanalene gir fansen en stemme i hjertet av klubben, og vi ønsker velkommen til alle supportere og supportergrupper som ønsker å engasjere seg kontruktivt innenfor det rammeverket.

Powered by Labrador CMS