Klubben bekrefter: Ute i noen uker

Det kom både gode og dårlige nyheter fra Carrington torsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Landslagspausen er over og spillerne er tilbake på Carrington for å forberede seg til lørdagens kamp mot Brentford. Kampen har avspark 16:00 skandinavisk tid på Old Trafford. 

Torsdag deler klubben bilder av troppen tilbake på treningsfeltet i Manchester. Både Noussair Mazraoui, Alejandro Garnacho og Amad er alle tilbake i trening. De gikk glipp av kamper for sine landslag på grunn av skader, men trioen er heldigvis raskt tilbake. 

En annen spiller som måtte trekke seg fra kampene som skulle spilles under landslagspausen var Kobbie Mainoo. Midtbanespilleren var dessverre ikke å se på bildene klubben delte fra Carrington. Klubben bekrefter at både han og Harry Maguire forventes å være ute i noen uker.

Manuel Ugarte hadde en restitusjonsøkt etter å ha returnert fra landslagkamper med Uruguay, mens Tyrell Malacia fortsatte sin fremgang mot full trening etter langtidsskade ved å delta i den første delen av gruppetreningen.

Mason Mount fortsetter sin restitusjon etter en skade mot Tottenham Hotspur, mens Luke Shaw er på bedringens vei etter en muskelskade, og begge gjør jevnt fremskritt i rehabiliteringen.

Powered by Labrador CMS