- Kan komme tilbake tidligere enn forventet

Publisert Sist oppdatert

Tidligere mandag kom Erik ten Hag med en kort og rask oppdatering rundt Mason Mounts skade. 

- De er ikke klare til i morgen, sa Ten Hag på spørsmål om skadesituasjonen rundt Rasmus Højlund, Victor Lindelöf og Mount. 

Mason Mount ankommer Lerkendal

Til tross for at Ten Hag prøvde å unngå å snakke for mye om Mount, forstår Manchester Evening News det som at midtbanespilleren har returnert til førstelagstrening og kan komme tilbake tidligere enn forventet. Når en spiller returnerer til full trening på Carrington etter en skade, er det vanligvis et tegn på at de nærmer seg full fysisk form, og MEN skriver at Mount derfor bør være tilgjengelig for uttak igjen snart. 

I september gjenstår det fire kamper. Selv om det er bekreftet at Mount ikke er klar til tirsdagens oppgjør mot Barnsley, kan han fortsatt rekke de resterende tre kampene som er mot Crystal Palace, Twente Enschede og Tottenham.

Den forrige sesongen var også sterkt preget av skader for Mason Mount. Han står oppført med kun 23 kamper og en scoring. I innlegget hvor Mount adresserte skadesituasjonen, uttrykket han også frustrasjonen for at han nok en gang er utilgjengelig for troppen.

- Jeg ville at dere skulle høre direkte fra meg hvor frustrert jeg er, som jeg regner med at dere også er. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å komme tilbake i best mulig form og hjelpe laget.

Powered by Labrador CMS