Bilde av et mulig fantasy-lag i 2024/25.
Fantasy-lag.

PREMIER PÅ OVER 25.000 KR:

Kan du slå United.no i Fantasy?

Publisert Sist oppdatert

Det er duket for en ny Premier League-sesong, og for veldig mange betyr det også en ny sesong med oppturer og nedturer i fantasy fotball.

Denne sesongen utfordrer united.no og Supporterklubben derfor alle dere medlemmer. Kan dere slå den beste av oss?

Det betyr at det vil være en rekke av oss på united.no og i Supporterklubben som er med i ligaen, og for å kunne vinne premier må du enten hver måned og  til slutt slå den beste av oss.

De som gjør det, hver måned og til slutt - og også har medlemskap i supporterklubben - får eller vinner gavekort.

Hver måned deler vi nemlig ut et gavekort på 1000 kroner til månedsvinneren, samt et gavekort på 1000 kroner til en tilfeldig trukket person blant de som slår bestemann blant oss.

Når sesongen er over belønnes så samtlige i topp-3 – som har vært medlem før 1. mars 2025 - med et gavekort på 1500 kroner, i tillegg til at to tilfeldige personer som er medlemmer og som har slått vår bestemann – får et gavekort på 1000 kroner.

Vi kommer til å legge ut sak med stillingen i forbindelse med hver helgerunde, hvor du enkelt kan se stillingen til alle oss som jobber på united.no eller i Supporterklubben, og dermed sammenlikne med deg selv.

Du kan bli med i united.no-ligaen med denne koden: hypt9j
(merk: denne ligaen har eksistert i en del år, uten premier, så flere av dere er muligens allerede knyttet til den)

United.no-ligaen fantasy.
United.no-ligaen fantasy.

Vi kommer tilbake med lista over hvem som konkurrerer for Supporterklubben, men undertegnede, Unos Eivind B. Holth og Fredrik Filtvedt samt united.nos Michael Tørre og Yngve Fystro-Gjerde er allerede meldt med.

For ordens skyld så gjentar vi dette en gang til slutt:

* En rekke av Supporterklubbens ansatte spiller fantasy.

* Du kan bli med i en liga med disse.

* Den beste av dere medlemmer - og alle som slår den beste av oss – kan vinne gavekort i nettbutikken vår på 1000 kroner eller mer hver måned og totalt.

* For ordens skyld: Dere må følge med på united.no for å se hvem som vinner/trekkes ut, og så kontakte Dag Langerød ([email protected]) for å få premie hvis du er den beste eller blant de heldige (som også er medlem).

* Merk: Hvis det usannsynlige skulle skje at én av Supporterklubbens personer vinner en måned eller totalt går premien til nestemann på lista - samt én av de slår den nest beste fra oss.

* Og også: Hvis noen lurer på hvor gode vi måtte være så har for eksempel undertegnede nå tre stabile sesonger som svakere enn nummer tre millioner totalt i verden, selv om det skal sies at jeg en gang var inne blant de 440.000 beste i verden.

Powered by Labrador CMS