- Kampen var sinnssyk, 2-0, 2-2, 3-2, 3-3 også straffer

For et år siden i dag, 18. desember, løftet Argentina VM-trofeet etter en enormt spennende finale.

Publisert

I finalen sto Uniteds-stopperduo med deres nasjoner. Raphaël Varane og Frankrike mot Lisandro Martinez og Argentina. 

Martínez var ubenyttet reserve for Argentina mens Varane spilte mesteparten av kampen for Frankrike. Etter straffesparkkonkurranse endte Argentina opp med å løfte trofeet . Til tross for at den argentinske United-spilleren ikke var å se på banen i finalen, bidro han til at nasjonen kom seirende ut av verdensmesterskapet. I et intervju forteller han om verdensmesterskapet, seieren og tiden etter.

- Når verdensmesterskapet kom følte vi oss fulle av selvtillit og vi hadde virkelig troen på oss selv, og da viste laget hvor sterke vi er. 

- Kampen var sinnssyk på grunn av hvordan den foregikk, 2-0, 2-2, 3-2, 3-3, også straffer.

- Det kunne ikke vært mer spenning i den kampen. Alt som kunne skje, skjedde. 

- Selvfølgelig var det vi som vant. Da innser man at all innsatsen har vært verdt det. Når man innser det føles det dobbelt så deilig.

- Vel, vi har vunnet den største tittelen som finnes, men jeg tror livet mitt fortsatt er det samme. Mentaliteten og arbeidsmoralen min har ikke endret seg, men jeg prøver å minne meg selv på hver dag å være takknemlig for å være en verdensmester. Jeg prøver å la det synke inn, men det er fortsatt rart og stort å få dele dette med alle argentinere. Landet vårt har vært utrolige. 

Powered by Labrador CMS